Forgotten Password

Over Comaen

Comaen is recruitment specialist voor technische professionals. Wij hebben kennis van Industriële Automatisering, Mechanical Engineering, Process Engineering en Electrical & Instrumentation (E&I).

Comaen heeft een groot netwerk van technische spelers en kent haar opdrachtgevers goed. Wij verbinden professionals met opdrachtgevers op basis van werkervaring én persoonlijkheid.

Bij Comaen begint het bij jou, bij wat jou motiveert en waar je uitdaging ligt. Waardoor je met plezier naar je werk gaat, maar ook opgeladen weer thuiskomt. Dat gaat dus verder dan zomaar een baan. Wat dat precies is? Dat is voor iedereen anders. Dat zit niet alleen in opleiding en werkervaring, dat zit ook in wie je bent, waar je voor staat en waar je ambities liggen. En daar kom je achter door met elkaar te praten. Door goed te luisteren, vinden we de werkplek waar jij het beste tot je recht komt. Waar je het verschil maakt.

Onze professionals beoordelen onze dienstverlening met een 8,7 en 100% beveelt ons aan. Wij zijn hier enorm trots op! Dit is waar we het voor doen en wat ons werk zo leuk maakt.

“Ik ben het afgelopen jaar veel benaderd omdat de technische markt krap is. Comaen sprong er bovenuit omdat zij de werkwijze andersom hadden. Waar ben je naar op zoek dan gaan wij daar een bedrijf en functie bij vinden”.

aldus Bert. Benieuwd naar het hele verhaal van Bert? Bekijk hier de video.

Wil je vrijblijvend een gesprek over jouw loopbaan of droombaan? Neem dan contact met ons op via mail, chat of telefoon!

023 844 32 19 
📩 info@comaen.nl
💻 www.comaen.nl

Vond je deze blog interessant? Meld je aan en mis niets meer!