Forgotten Password

Over ons

Wij zijn recruitment specialist voor technische professionals. Wij willen dat onze professionals geluk en plezier vinden in hun werk. Comaen begrijpt dat ieders drijfveren verschillen. Er is niet 1 weg naar werkgeluk, er zijn er meerdere. Door de intrinsieke behoeften van professionals en de markt écht te begrijpen, is Comaen in staat de ultieme match te maken. Een klik voor de lange termijn.

Wil jij ons team versterken? Bekijk onze vacatures

Van eenmanszaak naar snelgroeiende onderneming

Comaen is in 2013 opgericht. Wat begon als een eenmanszaak aan de keukentafel is vandaag de dag een succesvolle en snel groeiende onderneming. Met ervaren consultants die samen een uitgebreid netwerk hebben en kennis van Industriële Automatisering, Mechanical Engineering, Process Engineering en Electrical & Instrumentation.

Wij vinden het belangrijk om als bedrijf te blijven groeien en zijn trots dat wij drie keer op rij FD Gazellen zijn, een prijs die wordt uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Adviseur, business partner en loopbaancoach in één

Sjoerd Fontein: ‘Sinds 2005 ben ik actief binnen de arbeidsbemiddeling. Rond 2013 merkte ik dat dit steeds commerciëler werd. Het draaide niet echt om de kandidaat, maar met name om het bemiddelen van mensen. Ik besloot te gaan ondernemen.’

‘Het gaat mij er niet om een professional zo snel mogelijk van een werkgever naar een nieuwe werkgever te bemiddelen. Ik wil daadwerkelijk een toegevoegde waarde kunnen bieden voor zowel de professional als voor de opdrachtgever. Maatwerk leveren.’

Meer weten? Lees hier de hele blog

Onze mensen

Sjoerd Fontein
Managing Consultant
Jacob Schut
Manager Operations

 

Marco Reemer
Account Manager
Jasper Bakker
Account Manager

 

Thijs de Jong
Recruitment Consultant
Jarmo Giling
Recruitment Consultant
Yves Bindesrisingh
Recruitment Consultant

 

Steve Promes
Recruitment Consultant
Alex Kovacs
Recruitment Consultant
Sanne van den Bos
Recruitment Consultant

Liam Mulder
Recruitment Consultant
Maikel Henckens
Sourcer

 

Anick de Ronde
Marketing Manager
Britte Prinsen
Marketeer
Isa Houtkamp
Marketeer

 

Freya Jansen
Financieel en administratief medewerker
Marjolein Wilmink
Office Manager