Op zoek naar de beste technische professionals?

  • Wij zijn specialist in technische vacatures
  • Adviseur en business partner
  • Ontzorgen bij groei- en capaciteitsvraagstukken

Wij zijn specialist in technische vacatures

Wij zijn al jaren actief in arbeidsbemiddeling in de proces- en maakindustrie. Onze consultants hebben kennis van het vakgebied waarvoor zij verantwoordelijk zijn. Wij weten wat onze opdrachtgevers bezighoudt en wat professionals beweegt.

Wil je weten wat een werkgever aantrekkelijk maakt voor Engineers? Download ons onderzoek naar werkgeluk.

Adviseur en business partner

Wij helpen opdrachtgevers met prangende vragen. Hoe vind je de beste professionals? Hoe blijf je relevant in deze tijd van krapte? Hoe ben en blijf je aantrekkelijk voor potentiële werknemers? Wat staat je te doen? Wat moet er veranderen?

Wij willen inspireren tot subliem werkgeverschap. Potentiële werknemers aantrekken. Een andere manier van denken introduceren.

Comaen. Find your spark.

Op zoek naar de beste technische professionals?

Ontzorgen bij groei- en capaciteitsvraagstukken

Technische ontwikkelingen gaan razendsnel en technologie heeft de toekomst. Een toekomst waar menig professional en opdrachtgever onderdeel van wil uitmaken. Wij bij Comaen maken de ultieme match mogelijk. Een klik voor de lange termijn.

Ons doel is om de ontwikkelingen steeds een stap voor te zijn en de beste professionals vroegtijdig te enthousiasmeren en werven. Zo is Comaen in staat haar opdrachtgevers blijvend te ontzorgen bij capaciteitsvraagstukken.

Benieuwd welke Engineers beschikbaar zijn?

Keurmerken VCU en SNA

Wij zijn VCU gecertificeerd. VCU is een procedure voor de certificering van het veiligheidsbeheersysteem van detacheringsorganisaties en is bedoeld voor personeel dat projecten uitvoert bij opdrachtgevers die VCA opleggen en naar bedrijven met een VCA-certificaat. Het gaat hierbij om het waarborgen van gezondheid en veiligheid op te werkvloer.

Tevens hebben we een Stichting Normering Arbeid (SNA) keurmerk, dit is het resultaat van een positieve NEN4400-1 inspectie. Het SNA-keurmerk is belangrijk voor inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk om risico’s voor hun onderneming te beperken.

Sluiten
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Job Quick Search