Op zoek naar de beste technische professionals?

  • 10+ jaar ervaring
  • Adviseur en business partner
  • VCU en SNA gecertificeerd

10+ jaar ervaring

Wij zijn al bijna 10 jaar actief in arbeidsbemiddeling in de proces- en maakindustrie. Ons team bestaat uit consultants met jarenlange werkervaring binnen de techniek die elk specialist zijn in hun eigen vakgebied. Wij weten wat onze opdrachtgevers bezighoudt en wat professionals beweegt.

Adviseur en business partner

Opdrachtgevers die werven via Comaen hebben in veel gevallen een groei doorgemaakt van meer dan 100%.

Doordat wij onze partners voor langere tijd helpen met het vinden van de beste professionals, relevant blijven in tijden van arbeidskrapte en aantrekkelijk blijven om potentiële werknemers aan te trekken.

Op zoek naar de beste technische professionals?

VCU en SNA gecertificeerd

Wij zijn VCU gecertificeerd. VCU is een procedure voor de certificering van het veiligheidsbeheersysteem van detacheringsorganisaties. Het is bedoeld voor personeel dat projecten uitvoert bij opdrachtgevers die VCA opleggen en naar bedrijven met een VCA-certificaat. Het gaat hierbij om het waarborgen van gezondheid en veiligheid op de werkvloer.

Tevens hebben we een Stichting Normering Arbeid (SNA) keurmerk, dit is het resultaat van een positieve NEN4400-1 inspectie. Het SNA-keurmerk is belangrijk voor inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk om risico’s voor hun onderneming te beperken.

Meer weten over onze werkwijze?

Sluiten
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Job Quick Search