Onze werkwijze

  • Resultaatgericht
  • Betrokken
  • Deskundig

Vind jouw droombaan in de techniek

Bij Comaen delen we de bevlogenheid om de beste in het vak te zijn en te blijven. De basis van ons succes is dat we met plezier werken.

Wij staan voor resultaatgerichtheid, betrokkenheid en deskundigheid en dat trekt ambitieuze, gedreven mensen. En daar zijn we trots op! Want het begint bij onze medewerkers, die Comaen onderscheidend en succesvol maken.

We willen dat onze professionals geluk en plezier vinden in hun werk. Dat gebeurt als behoefte en aanbod naadloos op elkaar aansluiten. Dan ontstaat er een connectie. Daar ligt de expertise van Comaen: samen werken aan werkgeluk.

Comaen. Find your spark.

Bij Comaen maken we de ultieme match mogelijk. Een klik voor de lange termijn. En hoe hard we ook groeien, we zullen altijd trouw blijven aan dat waar we in geloven. Een hecht team vormen, dat nauw samenwerkt. Plezier maakt. Elkaar scherp houdt. Steeds opnieuw de uitdaging aangaat.

Onze kernwaarden

Resultaatgericht

We spannen ons actief in om concrete resultaten te behalen. Bij tegenslagen geven wij niet op en houden we de uitgezette koers voor ogen.

Betrokken

We voelen ons verbonden als team, met onze opdrachtgevers en professionals en het werk dat we doen. We denken mee, zijn sparringpartner. We tonen oprechte aandacht en zorgen voor een klik voor lange termijn.

Deskundig

We hebben kennis van zaken. Wij kennen de arbeidsmarkt en technische branche. We stellen hoge eisen aan ons eigen werk en streven voortdurend naar verbetering ervan.

Onze werkwijze

Zoeken

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Job Quick Search