Forgotten Password

Reviews

Onze professionals beoordelen onze dienstverlening gemiddeld met een 8,9 en 100% beveelt ons aan. Wij zijn hier enorm trots op! Dit is waar we het voor doen en wat ons werk zo leuk maakt.

We kunnen je zelf wel vertellen waarin we ons onderscheiden van andere bureaus, maar het is voor jou natuurlijk waardevoller als je dit van technische professionals hoort. Benieuwd waarom andere Engineers zo tevreden zijn over Comaen? Lees het hieronder.

Wil je ook een beoordeling schrijven over ons?

Onze missie is dat onze professionals geluk en plezier vinden in hun werk. Want met plezier naar je werk gaan, dat gaat verder dan een ‘OK baan’. Dit doen we door met jou in gesprek te gaan en jouw drijfveren te leren kennen. Doordat we onze opdrachtgevers goed kennen, kunnen we de perfecte match maken.

10

Goed gevoel

Komt afspraken na, is snel in contacten zoeken in lijn met de wensen van de klant. Kortom Fijne partij om mee samen te werken. Zeker om aan te raden voor anderen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiderdorp
10

Snel schakelen

Comaen heeft mij via Linkedin benaderd voor een mooie vacature bij een opdrachtgever. Vanaf het eerste contact verliep de communicatie zeer prettig en werd er zeer snel geschakeld. Binnen no time zat ik bij de opdrachtgever aan tafel voor een gesprek. Comaen heeft de juiste match gevonden welke aansluit bij mijn wensen en dankzij hun begin ik in september aan een mooie nieuwe uitdaging.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
8

Goede en fijne begeleiding tijdens de sollicitatieprocedure

Tot nu toe een zeer fijne ervaring met Comaen, je wordt goed begeleid tijdens de sollicitatieprocedure en denken met je mee. Ik ben benieuwd wat het jaar mij verder gaat brengen in het werk bij DWG opdrachtgever van Comaen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Prinsenbeek
10

Professionele club die doen wat ze zeggen.

Vanaf het eerste contactmoment een goed gevoel bij Comaen en dit werd gaandeweg alleen nog maar beter en bevestigd. De begeleiding is uiterst professioneel en afspraken worden nagekomen. Goed bezig Comaen, ga zo door!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede
10

Er wordt snel gereageerd op de wensen van de klant.

Ik heb via Comaen een leuke baan gevonden. De begeleiding gedurende mijn zoektocht was uitstekend. Er werd gekeken naar mijn ervaringen en wensen. Op basis van mijn wensen en kunnende is er een passende vacature gevonden. De begeleiding tijdens mijn sollicitatie was echt behulpzaam. Er werd snel op alles gereageerd en ging de sollicitatie spoel. Binnen 2 weken kon ik mijn handtekening onder het contract zetten 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kaatsheuvel
10

Kennis, sfeer, structuur en gedrevenheid straalt Comaen allemaal uit.

Met Comaen ben ik in contact gekomen om verdieping te krijgen in de markt en erachter te komen of de organisatie voldoet aan mijn wensen tot mogelijk opvolgend werkgever. Na meerdere gesprekken met Comaen werd dit voor mij duidelijk en wilde ik mezelf graag bij de organisatie aansluiten. Tijdens de gesprekken met Comaen is mij opgevallen dat ze een duidelijke visie hanteren en klaarstaan voor zowel klant als kandidaat. Hierbij voldoen ze aan de juiste kennis, gedrevenheid en bieden ze duidelijke structuur in de organisatie en de gesprekken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem
9

Helpzaam, menselijk en vriendelijk

Bij Comaen zorgen ze goed voor hun mensen waarbij ze letten op wat je als persoon wilt in plaats van het zo snel mogelijk wegzetten bij een opdrachtgever.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hillegom
10

professioneel en gericht

Goede ervaring gehad met Comaen. Bedrijf is erg professioneel. Niet te vergelijken met andere recruiting bedrijven, die naar mijn mening soms vervelend kunnen overkomen. Dankzij Comaen een leuke baan kunnen vinden dat erg goed aansluit bij mijn interesses. Bedrijf is zeker aan te raden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer
10

Duidelijk en concreet

Ik heb goede ervaringen met Comaen, ze hebben mij aan een leuke baan geholpen bij DWG. Afspraken en communicatie zijn duidelijk en goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hellevoetsluis
7

Volhardende technische dienstverlener

Om tot een goede match te komen, willen de professionals van Comaen allereerst alles van de opdrachtgever weten, alvorens zij op zoek gaan naar de geschikte kandidaat. Dit levert relatief snel resultaat op. Zij bijten zich echt vast in moeilijk invulbare vacatures en geven niet snel op tot de juist match gemaakt is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam
9

Goede kwaliteit, begrijpen de markt

Ik ervaar het werken met Comaen (Stefan) als positief. Ze weten wat we zoeken en wat vooral niet. Als ik een CV voorgesteld krijg snijdt het altijd wel hout.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg
10

Prettig bedrijf om mee samen te werken.

Ik ben destijds benaderd door comaen met de open vacature die ik uiteindelijk ook heb ingevuld. Het benaderen en de gesprekken die hierop volgden waren fijn en niet opdringerig. Ook tijdens de gedetacheerde periode vond ik de communicatie heel sterk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht
9

Het is een grote stap voor een groot uitdaging

ik wilde een groot uitdaging om voor mezelf te uitbreiden, ontwikkelen tot een technische professionele. Dit heeft Commaen geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
8

Snelle match

Na een persoonlijke kennismaking werd me meteen duidelijk dat ze bij Comean weten hoe het moet. Een zeer goede kennis van de markt en de mensen, zo goed zelfs dat ik bij het eerst voorgestelde bedrijf ben gaan werken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag
9

Goed bureau met kennis van zaken

Goed bureau met kennis van zaken. Juiste begeleiding naar nieuwe passende functie, zoals verwacht mag worden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Goede begeleiding

Heel erg blij hoe alles is gelopen, goed geholpen en altijd bereikbaar. Ondanks dat ik niet op zoek was naar een nieuwe baan, kijk ik enorm uit naar deze nieuwe uitdaging.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg
10

De beste en snelste ervaring ooit.

Via LinkedIn werd ik benaderd door comaen. Na de eerste gesprek met comaen hadden ze 2 hele interessante opties die voldeden aan mijn wensen. In een hele korte tijd had ik meteen mijn droombaan als hardware engineer te pakken. Comaen motiveert en helpt je de gehele weg. Echt een aanrader voor iedereen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
10

Goede vertaling van wensen opdrachtgever naar relevante kandidaten.

Comaen heeft een aantal uitstekende kandidaten aangeleverd die nog steeds naar wederzijdse tevredenheid bij ons werkzaam zijn. Daarbij geeft Comaen blijk van een goede kennis van de markt en (op niveau van kandidaten) inzicht in kennis en vaardigheden van deze personen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaandam
9

fijn toegankelijk en vriendelijk bedrijf

mijn ervaring is dat Comaen een uitstekende opstap kan betekenen voor de toekomst. klant vriendelijkheid en professionaliteit staan hoog in het vaandel bij Comean.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- zuidoostbeemster
10

Op een professionele manier snel geholpen aan een leuke baan

Ik ben door Comaen benaderd via Linkedin nadat ik daar had aangegeven op zoek te zijn naar een baan. Het bericht van Comaen sprong er voor mij meteen uit ten opzichte van veel van de andere aanbiedingen op Linkedin doordat het een erg professionele uitstraling had. Na mijn reactie op het bericht ben ik op korte termijn benaderd voor een intakegesprek. Hier hebben we de vacature doorgenomen en gekeken of dit inderdaad een goede match zou kunnen zijn met mijn wensen. Hierna volgde de sollicatiatie bij de werkgever, waar ik ben aangenomen en nog steeds met veel plezier werk! De medewerkers van Comaen zijn gedurende het traject altijd goed bereikbaar geweest en stelden zich erg behulpzaam en ondersteunend op.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn
9

Persoonlijk betrokken en bekend op de markt. Super!

Ik ken Comaen al meer dan 6 jaar en sinds vorig jaar stond ik open voor een nieuwe uitdaging waarbij Comaen mij heel goed heeft geholpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dronten
9

Kans die je niet kan laten liggen

Toen ik het bericht kreeg dat een job beschikbaar was waar ik al jaren naar op zoek was kon ik zo een mooi aanbod zeker niet laten voorbijgaan. Tijdens de sollicitatie werd ik begeleid voor maximaal succes en elke vraag of onzekerheid werd in detail uitgelegd. Verder was ik altijd zeker dat ik tegen de juiste mensen kon praten om zo een goed gevoel te krijgen over de job en het bedrijf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
9

Aan alle wensen voldaan

Een absolute ongedwongen sfeer ervaren van begin af aan. Zeer prettig in het contact en enorm flexibel. Comaen voldoet aan je wensen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ALPHEN AAN DEN RIJN
10

Professionele begeleiding en snel doorpakken

Op zoek naar een nieuwe uitdaging kwam ik Comaen tegen. Na een eerste gesprek op kantoor hadden zij al snel twee interessante mogelijkheden voor mij. Binnen één maand een nieuwe baan. Helemaal top! Comaen pakt snel door en ze zijn goed bereikbaar. Ook is hun kennis van en contacten in de markt uitstekend. Een echte aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
8

Prima werkgever

Ik ben gewezen op een interessante functie die ik zelf nooit gevonden zal hebben. Ze hebben mij goed begeleid tijdens de sollicitatieprocedure. Mijn vermoeden is Comaen de markt goed kent. Een verbeterpunt voor Comaen is het hebben van frequenter contact met werknemers (afhankelijk van de omstandigheden).
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort
10

Fijn contact en uitstekende bemiddeling.

De kennismaking verliep erg goed, gelijk duidelijk wat we van elkaar konden verwachten. Daarna al behoorlijk snel een uitstekende match gevonden waar ik binnenkort ga starten als werkvoorbereider.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosterhout
8

Goed

Goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum
8

goede service, goed behandeld

Goede communicatie in combinatie met kennis. Al vrij snel werd het duidelijk welke richting het beste bij mij paste door erover te praten en bedrijven te bezoeken. Hier heeft Comaen me goed mee geholpen dat leidde tot een baan die goed bij me past.
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

goede service, goed behandeld

Goede ervaring gehad met Comaen, regelen alles goed en handelen het ook goed en vlot af. Communicatie geen gebrek, aardige gasten om mee om te gaan. Kennis van de markt is er zeker aanwezig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Klundert
9

goede service, goed behandeld

Enthousiast, duidelijk en goed bereikbaar Ik had een vacature via linkedin gevonden, zo kwam ik in aanraking met Comaen. Ik werd naar een andere, meer passend, positie gewezen. En het was een directe click met het bedrijf. Ervaring is heel positief, en het was duidelijk wat ik bij elke stap kon verwachten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Shiedam
8

goede service, goed behandeld

Communicatie is zeer goed tussen werkgever en werknemer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zenderen
8

goede service, goed behandeld

Erg snel in het maken van afspraken op kort termijn
Zou je ons aanbevelen? Ja
8

goede service, goed behandeld

Ik ben snel en goed aan een nieuwe baan geholpen waar ik, naar verwachting, nog lang met veel plezier zal werken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda
9

goede service, goed behandeld

Comaen heeft voor mij een goed bedrijf gevonden binnen de automatisering. Na het eerste gesprek kwamen ze snel met meerdere bedrijven waardoo r ik de kans kreeg goed te vergelijken en snel een nieuwe baan had.
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

goede service, goed behandeld

Comaen kwam met een mooi baanvoorstel en heeft in alles meegedacht. Alle afspraken zijn netjes nagekomen, niets op aan te merken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barneveld
10

perfect, zeker aan te bevelen

Comaen is vanaf het begin af aan duidelijk geweest in wat ze je kunnen bieden. Er wordt in een korte tijd meerdere opdrachtgevers met een passend profiel aan je gekoppeld. Zelf is er dus genoeg vrije keuze om bij het bedrijf met de beste match aan de slag te gaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Papendrecht
9

goede service, goed behandeld

Ik heb een jaar gewerkt via Comaen. Door een goede inschatting en kennis van de markt geplaatst bij een bedrijf dat perfect bij mij past. Met veel plezier gewerkt voor een betrokken detacheerder
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Driel
9

goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk en competent wat betreft het vinden van een passende uitdaging. Eerst luisteren en dan kijken naar wat er mogelijk is. Dit in combinatie met het persoonlijke contact maakt mijn ervaring zeer goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht
8

goede service, goed behandeld

Ik voelde mij bij Comaen erg serieus genomen. De voorgestelde bedrijven paste precies bij wat ik zocht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Westerhaar
9

goede service, goed behandeld

Ik heb een goede ervaring met Comaen. goed persoonlijk contact en Comaen is mee denkend met oplossingen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijverdal
7

voldoende, een redelijke ervaring

Hier wordt je als gedetacheerde gematched aan de juiste werkgever.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Middelharnis
10

perfect, zeker aan te bevelen

Ik was benaderd door Comaen toen ik nog op mijn plek zat bij mijn werkgever. Na een paar maanden had ik zelf contact opgenomen met Comaen voor een nieuwe uitdaging. Door de goede communicatie en het kennismakingsgesprek hebben ze een goed profiel kunnen neerzetten van mij. Het profiel klopte precies met wie ik was en wat ik wilde. Door een goede kennis van de markt en een juiste match met een opdrachtgever is alles snel in gang gezet. Na gesprekken bij de opdrachtgever werd er snel gehandeld om alles klaar te maken voor ondertekening.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Cupedo
8

goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met Comaen is goed! Er wordt goed geluisterd naar de behoeftes van mensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Canter Visscher
10

perfect, zeker aan te bevelen

Heel goed en prettig contact. Verder waren de zaken goed geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp
8

goede service, goed behandeld

Comaen is een goede tussenpersoon welke de juiste uitdaging die bij de juiste persoon zoekt. Daarnaast zijn de werknemers erg geïnteresseerd in de persoon zelf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oss
7

voldoende, een redelijke ervaring

Prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

goede service, goed behandeld

Van het begin tot het eind van mijn dienstverband bij Comaen, van de kennismaking tot aan de overdracht, heb ik de omgang en communicatie met Mark Hoek als zeer prettig ervaren. Een goeie kerel!. Het personeel is tevens professioneel en attent. Denk aan kaartje tijdens verjaardag en attenties tijdens bezoeken. Zeer aanbevolen voor professionals
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Houten
8

goede service, goed behandeld

Prettige en realistische benadering van klant en professional. Reageren goed en snel op vragen en vinden de juiste mensen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almelo
9

goede service, goed behandeld

Ik vind dat er goed geluisterd werd naar mijn wensen bij mijn volgende baan. Ze hebben een mooie plek voor mij gevonden waar ik mijn carrière kan voortzetten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeist
8

goede service, goed behandeld

Prima gesprekken gevoerd. Dit voelt allemaal laag drempelig. Overdracht tijdens afwezigheid van recruiter kan beter, ik word gebeld door 2 collega's met vragen die al beantwoord zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
104 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10
8

goede service, goed behandeld

Comaen benaderd je op een persoonlijke manier. Het voelt niet als uurtje faktuurtje. En dat ervaar ik als prettig. Ze kunnen goed omschrijven hoe het bedrijf waar je komt te werken is. Afspraken plannen en vragen beantwoorden gaat snel. Ik heb niet kunnen ervaren dat ik heb moeten zeuren. Comaen neemt de moeite om een kennismakingsgesprek bij jouw in de buurt te plannen. Erg prettig. Ook het ondertekenen van het contract is op die manier gegaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elst (gld)
8

goede service, goed behandeld

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijswijk
10

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ernaar bij Comaen directe en vlotte communicatie over verschillende lijnen. Van het eerste contactmoment tot en met het tekenen van contract liep alles gestroomlijnd. Leuke en passende functie verkregen via Comaen dus al met al heel tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
9

goede service, goed behandeld

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almkerk
9

goede service, goed behandeld

Via linkedIn ben ik bij Comaen terecht gekomen en tijdens mijn eerste gesprek met Tim Langelaan had ik direct een goed gevoel. Er waren 3 potentiële bedrijven die voor mij naar voren kwamen. Uiteindelijk ben ik bij alle bedrijven op gesprek geweest en heb ik gekozen voor het bedrijf wat mij het meeste aansprak. Tim wist mij goed te adviseren en duidelijk te vertellen wat mijn mogelijkheden waren en het contact verliep erg soepel, mede hierdoor ben ik redelijk snel aan een nieuwe baan geholpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schijndel
9

goede service, goed behandeld

Ik heb een goede ervaring met Comaen! Aardige mensen die bereid zijn mee te denken aan jouw toekomst! Ik was opzoek naar mijn eerste baan en binnen no-time had ik er een.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn
9

goede service, goed behandeld

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum
8

goede service, goed behandeld

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen
8

goede service, goed behandeld

Comaen is een recruitment die echt kijkt naar de persoon zelf, en probeert ze daarna op de beste plek en werkgever te plaatsen, komen met meerdere opties waar je waar je zelf uit kan kiezen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg
8

goede service, goed behandeld

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht
7

voldoende, een redelijke ervaring

Zou je ons aanbevelen? Ja
9

goede service, goed behandeld

Goeie communicatie, makkelijk contact te krijgen en goeie begelding tijdens het sollicitatie proces.
Zou je ons aanbevelen? Ja
8

goede service, goed behandeld

Direct en persoonlijk contact. Luisteren graag en goed waardoor ze met een passend voorstel komen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
8

goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met Comaen; het belangrijkste onderdeel is het eerste gesprek waarbij de opdrachtgever kennis kan maken met de werknemer. Hierbij kunnen beide gedachtes worden uitgewisseld over een toekomstige baan. Dit gesprek was aangenaam, prettig en gelijk een match met Comaen. Ik vond het fijn dat de opdrachtgever niet alleen geïnteresseerd was in mijn specialiteiten en prestaties maar ook naar mij als mens en waar ik sta in het leven. Daarna komt het gesprek met het bedrijf. Comaen had het bedrijf een goede beschrijving gegeven van mij. Overal een communicatief sterk bedrijf. Het handelen gaat snel en accuraat. Dit was zowel met het reflecteren van het gesprek met het bedrijf als het invullen van papierwerk. Een prettig samenwerking die hopelijk een goed vervolg krijgt voor de volgende 12 maanden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bommel
9

goede service, goed behandeld

De dienstverlening van Comaen heb ik als erg prettig ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boxtel
10

perfect, zeker aan te bevelen

Comaen heeft mij perfect geholpen met het vinden van een nieuwe werkgever. Comaen is voor mij absoluut een toevoegde waarde geweest.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vleuten
9

goede service, goed behandeld

Nadat ik veel zelf rondgezocht had, ben ik via Comaen voorgesteld aan een tweetal bedrijven die goed aansloten bij mijn wensen. Uiteindelijk was een van die twee de perfecte match en ben ik (samen met Comaen) daarmee verder gegaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht
9

goede service, goed behandeld

Het meest belangrijke: Comaen weet de juiste technische mensen te vinden! Communicatief sterke medewerkers die bereid zijn een stapje extra te doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

perfect, zeker aan te bevelen

Een fijne organisatie, die luistert naar je wensen en hier een passende opdrachtgever voor je vind. Erg persoonlijke betrokkenheid en zeggen waar ze voor staan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wamel
10

perfect, zeker aan te bevelen

Tijdens de eerste kennismaking werden een aantal zeer interessante banen goed omschreven en was duidelijk wat de functies inhielden. Comaen kent de technische markt erg goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Abbekerk
8

goede service, goed behandeld

Het proces van eerste contact en het tekenen van het contract bij de opdrachtgevers was een kleine 2 weken. Comaen wist op voorhand precies de match te maken tussen mij en de functie en opdrachtgever.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag
9

goede service, goed behandeld

Na eerste contact binnen een paar dagen een kennismaken gesprek. Bij dit gesprek direct een brede selectie aan bedrijven met een hoop achtergrond informatie. Sollicitatie gesprekken waren snel geregeld en was er ook na een paar gesprekken een match met een bedrijf. Ben ook tevreden over het door Comaen onderhandelde salaris.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam
9

goede service, goed behandeld

Comaen is een pragmatisch ingstelde, flexibele club met korte lijnen en heldere communicatie. Ze beschikken over een goed netwerk waarbij de specialisatie op het gebied van E,I&A hen onderscheidt van overige bureaus.
Zou je ons aanbevelen? Ja
8

goede service, goed behandeld

Samenwerking met Comaen heb ik als positief ervaren. Duidelijke communicatie en snelle reacties op vragen. Kennis van de markt is op zich goed alhoewel men bij mij de arbeidsvoorwaarden niet helemaal correct had voorgespiegeld (zowel positief als negatief). De salarisindicatie bleek achteraf hoger dan daadwerkelijk het geval was, maar daarin tegen was er bij de eerste gesprekken niet bekend dat een lease auto bij de functie hoorde. Administratie, declaraties etc. worden snel en dus op tijd verwerkt. Over het algemeen worden voorwaarden die gelden bij de opdrachtgever goed overgenomen (bv. vergoedingen bij werk in buitenland, overwerk, werken on-site etc.).
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gorinchem
9

goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met Comaen is zeer positief , de communicatie was erg goed en er werd goed naar mijn wensen geluisterd . Comaen is erg sociaal en het team zeer is sympathiek . Comaen bedankt !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaandam
10

perfect, zeker aan te bevelen

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geldrop
9

goede service, goed behandeld

De dienstverlening is mij goed bevallen. In het begin wist ik nog niet precies wat ik wilde, maar nu heb ik een functie bij een bedrijf waar ik blij mee ben.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag
7

voldoende, een redelijke ervaring

Dat ze netjes en correct werken
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Egchel
9

goede service, goed behandeld

Ik ben goed begeleid door Comaen. Bij de start werd goed geluisterd naar de verwachting die ik had van een opdrachtgever. De begeleiding Was prettig en laagdrempelig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leusden
9

goede service, goed behandeld

Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren, in tegenstelling tot andere recruitment organisaties waar ik contact mee heb gehad is Comaen altijd open en duidelijk geweest waar de andere organisaties vaag deden over de vacatures en dwangmatig op jacht zijn naar je handtekening.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kamerik
8

goede service, goed behandeld

Comaen maakt in goed overleg duidelijke afspraken en komt die ook na. De communicatie met Comaen verloopt prettig. Door het snelle sollicitatietraject heeft de administratie schijnbaar wel moeite om de urenverantwoording snel beschikbaar te stellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emst
8

goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met Comaen is erg goed. Sjoerd was mijn contact persoon, die heel goed heeft kunnen uitleggen waar Comaen voor staat. Wat ik in de gesprekken als prettig heb ervaren is de duidelijkheid en vertrouwen wat gegeven wordt. Waarbij in de vervolg gesprekken de afspraken helder waren en gebleven zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heemskerk
8

goede service, goed behandeld

Recht door zee, uitvoeren wat er beloofd wordt, accuraat
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag
8

goede service, goed behandeld

Een uitstekend aangebrachte professional i.c.m. de korte lijnen en het periodiek persoonlijk contact maakt Comaen een goede en fijne detacheerder.
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

goede service, goed behandeld

Comaen heeft integer en to the point gehandeld. Vanaf het eerste gesprek was voor mij duidelijk wat ze te bieden hadden. De communicatie verliep gemakkelijk en voor vragen kan ik er altijd terecht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hengelo
9

goede service, goed behandeld

Prettige snelle communicatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Pijnacker
8

goede service, goed behandeld

Comaen is een prettig bedrijf met veel connecties in de markt. Ik ben nu 2 keer 'geplaatst' bij een werkgever en dat bevalt uitstekend. Op 1 of een andere manier weet Sjoerd goed in te schatten dat er een klik zal zijn tussen mij en de werkgever.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stompetoren
9

goede service, goed behandeld

Ik kan inmiddels terugkijken op een langdurige relatie met Comaen, en dat is niet voor niks. Sjoerd en zijn team kunnen in mijn ogen als geen andere partij een best match vinden voor zowel werkgever als werknemer. Veel gevoel voor de vraagstelling (ook inhoudelijk!), maar ook voor de bedrijfscultuur. Structurele instroom van Comaen-kandidaten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- beverwijk
9

goede service, goed behandeld

Comaen heeft een belangrijke competentie en dat is begrijpen wat ECHT nodig is. Er wordt gezocht naar de meest geschikte kandidaten (niet de beste) die precies vallen in het profiel en passen binnen de sfeer van het bedrijf. Zelden een "misser" meegemaakt. Hierbij gaat Comaen mee in het voorschrijdendinzicht van het bedrijf, ook de profielen wijzigen in de tijd, dus ook de manier van werven. Hierin is Comaen zowel volgend als sturend: volgen door heel goed te begrijoen waar een bedrijf "naar toe gaat", sturend in de snelheid van schakelen naar nieuwe geschikte collega's.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Jacobs
9

goede service, goed behandeld

De medewerkers bij Comaen zijn attent, snappen de business en kennen de klant. Ik werk graag met hen samen omdat het meer is dan een leverancier van mensen, maar ook een sparringpartner voor de organisatie. Het contract verloopt snel en soepel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

perfect, zeker aan te bevelen

Na 6 jaren werken was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik werd via LinkedIn benaderd door Sjoerd met de vraag of hij wat voor mij kon betekenen in mijn zoektocht. Na een heel goed gesprek heb ik alle informatie laten bezinken. Het was op privé vlak niet het meest ideale moment om te solliciteren. Sjoerd had hier ontzettend veel begrip voor en dat onderscheidt Comaen van de rest. Alles ging op de manier hoe ik dat prettig vond en wat past bij mij. Alles ging in goed overleg met mij en dat vond ik fijn. Ik ben zo blij dat ik mijn overstap naar meer uitdaging gedaan heb met hulp en begeleiding van Comaen. Ik heb een hele leuke baan waar ik elke dag energie van krijg en ik wordt heel goed ondersteund door het team van Comaen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maassluis
9

goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met Comaen is goed te noemen, ze hebben veel kennis van de huidige markt en luisteren echt naar jou wensen in een eventuele nieuwe opdrachtgever.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gorinchem
9

goede service, goed behandeld

Zeer prettig, persoonlijk contact met goede begeleiding. Niet alleen voor de plaatsing/opdracht, maar ook tijdens en zelfs daarna. Deze betrokkenheid zie je niet snel bij andere bureau's.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gorinchem
9

goede service, goed behandeld

Ben via Linked-in benaderd door Comaen, na het gesprek aan te gaan was ik al zeer positief. het voelde goed. Dit was tevens mijn eerste gesprek met een partij. dus was nog aan het aftasten hoe of wat. Na het volgen van meerdere gesprekken bleef Comaen in mijn hoofd zitten. Ze hebben een aantal maanden op mijn antwoord moeten wachten maar accepteerde dit, geen opdringerig gedrag fijn! Na het oriënteren vervolgens besloten om voor Comaen te gaan. De communicatie is goed, ze zijn heel behulpzaam en beantwoorden goed je vragen. Ik heb zin om de uitdaging aan te gaan met Comaen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond
8

goede service, goed behandeld

Snel, gericht, prettig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hellevoetsluis
9

goede service, goed behandeld

Fijne gesprekken met Stefan. Goede begeleiding bij de sollicitatie. Ik heb wel het gevoel dat ik veel documenten twee keer heb ingeleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lisse
9

goede service, goed behandeld

Ik ben snel en professioneel in contact gebracht met meerdere potentiële opdrachtgevers, waarvan 1 het uiteindelijk geworden. De communicatie met Comaen verliep soepel en ze waren altijd bereikbaar voor vragen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Monnickendam
9

goede service, goed behandeld

Na een kennismakingsgesprek had ik het gevoel dat ik begrepen werd waar mijn ambities liggen en wat voor baan ik zocht. En mijn gevoel klopte ook. Zij hebben een passend bedrijf voorgesteld waar ik nu al meer dan een jaar vol passie werk. In dit traject ben ik altijd goed gehoord en als er vragen of dingen waren kreeg ik altijd direct antwoordt. Naast het professionele zijn ze erg op de mens gericht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda
10

perfect, zeker aan te bevelen

I'm very thankful to the team at Comaen for helping me find an excellent employment opportunity. Sjoerd matched me to an opportunity which fit what I was looking for perfectly. His knowledge of the company and the industry, guidance during the application process and professionalism helped make a clear cut decision when I had multiple offers. I'm exited about the path forward with Comaen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

goede service, goed behandeld

Duidelijke communicatie, korte lijntjes
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda
8

goede service, goed behandeld

Ik heb de dienstverlening van Comean als zeer prettig ervaren. Het contact was prettig en er was persoonlijke betrokkenheid. Bij comaen helpen ze met het beste voor jou.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dinteloord
8

goede service, goed behandeld

De dienstverlening van Comaen heb ik als zeer prettig ervaren. Communicatie loopt soepel en is laag drempelig. Daarnaast kijken ze naar wat echt bij je past en adviseren daar ook goed in. Na gesprekken bij eventuele opdrachtgevers hoef je geen dagen te wachten maar wordt er snel gehandeld en krijg je snel feedback.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dronten
9

goede service, goed behandeld

Ik ben zeer tevreden met Comaen. Voor vragen kon je altijd direct bellen. Communicatie was snel, duidelijk en compleet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Pijnacker
9

goede service, goed behandeld

Prima!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Volendam
104 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10