Reviews

Al meer dan 180 professionals en opdrachtgevers beoordelen ons met gemiddeld een 9. Wij zijn hier enorm trots op!

Benieuwd welke uitdagingen er voor jou zijn?

Onze missie is dat onze professionals geluk en plezier vinden in hun werk. Want met plezier naar je werk gaan, dat gaat verder dan een ‘OK baan’. Dit doen we door met jou in gesprek te gaan en jouw drijfveren te leren kennen. Doordat we onze opdrachtgevers goed kennen, kunnen we de perfecte match maken.

8

Vastberaden en Oprecht

Ik kwam in 2023 in contact met Comaen via Marc de Jonge. Hij had een vacature voor mij, tijdens het hele traject heeft hij mij bijgestaan. Ook wanneer er wat hick-ups waren heeft hij mij met raad en daad bijgestaan. Zeker een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorschoten
9

Help en denkt goed mee

Denkt goed mee over baanmogelijkheden en helpt met onderhandelingen. Sympathiek en eerlijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda
9

Personalized care and incredible effort

I contacted Thijs about a vacancy. He contacted me soon after and walked me through the process. I always had an open line of communication with him and he was always very honest. When one door closed, he would try and open two more. Eventually, we found a jog that was really right for me!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delft
10

Leuke persoonlijke ervaring

Mijn ervaring met Thijs en Comaen is erg positief. Interessante gesprekken gehad waarbij je wensen zeker worden gehoord. Leuke bijpassende baan hierdoor gekregen. Ik raad Comaen aan om je te helpen de volgende carrière stap te nemen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem
9

Duidelijkheid

Ik heb contact gehad met Steve. Duidelijke communicatie en doet wat jij zegt. Veel kennis van de markt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeewolde
10

Betrouwbaar en professioneel

De samenwerking met Comaen was erg plezierig. Heel betrouwbaar en professioneel partij.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
9

Super Persoonlijk met oog voor klant

Gestart met een telefonisch gesprek, snel vervolgd met een persoonlijk gesprek op bedrijfs locatie. Hier wordt duidelijk gevraagd wat je wensen en meningen zijn, ik dit gesprek wordt goed gekeken wat wat je ambities en mogelijkheden zijn. Vervolgens aanbod voor diverse bedrijven om een goede keuze te kunnen maken. Goede begeleiding met sollicitaties en keuze voor loopbanen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorhout
8

Alles was vrij soepel verlopen

Ik heb goede ervaringen gehad met de begeleiding
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kampen
10

Fantastisch

Geweldig hoe hulpzaam en goed de communicatie gaat via Comaen. Super goede begeleiding en altijd bereikbaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
7

Ze kijken goed naar behoeftes

Ze komen met goede voorstellen qua functies. Uiteindelijk blijven ze betrokken bij de loop van de nieuwe baan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam
10

Persoonlijke benadering met goed contact gedurende het hele proces

Ondanks dat de sollicitatie het niet is geworden van mijn kant, heb ik wel een hele goede ervaring met Comaen. Ik werd benaderd via LinkedIn en vond het een verademing dat iemand een keer wel goed naar mijn werkervaring had gekeken en een passende vacature voor mij had. Van begin tot eind veel contact gehad met Sanne, ook toen de vacature on hold was gezet bleef ze contact onderhouden. Dat vind ik echt bewonderenswaardig, want menig recruiter steekt die tijd niet in een potentiële kandidaat. De begeleiding die ze bieden tijdens het sollicitatieproces vond ik ook erg prettig. Zo ga je met de juiste verwachtingen en goed voorbereid een gesprek in. Alle beetjes die helpen bij een goede indruk maken bij een sollicitatie. Bedankt voor jullie hulp en begeleiding! Daarom ook een dik verdiende positieve review.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ermelo
10

Met goede communicatie een top baan gevonden!

Marc heeft mij geholpen met het zoeken van de juiste baan die goed aansluit bij mijn eisen. Dit is heel vriendelijk gegaan & op een relaxte manier.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
10

Op de achtergrond maar aanwezig

Ik heb Comean maar met name de medewerkers als zeer positief ervaren. De betrokkenheid en het in contact blijven heb ik erg gewaardeerd. Mijn ervaring is dat er gewerkt wordt om je op de juiste plek te plaatsen waar je het beste tot je recht komt. Kortom een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam
9

Vakkundig en snel aan een andere baan geholpen

In mijn zoektocht naar een nieuwe baan kwam ik in contact met Jasper van Comaen. Hij begreep mijn wensen perfect en kwam zelfs met functies waar ik zelf niet aan had gedacht, maar die perfect bij mij bleken te passen. Binnen enkele maanden vond ik een nieuwe uitdaging. De oprechte belangstelling en vriendelijke benadering maakten de zoektocht via Comaen zeer prettig. Ik kan Comaen zeker aanbevelen als een professioneel en vriendelijk recruitment bureau.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp
10

Geweldige samenwerking!

Mijn ervaring met Comaen in een woord: uitstekend! Veelvuldig en vooral ook fijn persoonlijk contact gehad met Sanne, waarbij ik oprecht het gevoel had dat ze hard aan het werk was om mij aan het werk te krijgen. En dat is gelukt, en nog snel ook! De afhandeling van de administratieve rompslomp ging ook uitzonderlijk snel. Kortom, een geweldige samenwerking!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- van Esch
200 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10
9

Ik ben flink tevreden

De samenwerking heb ik vrij prettig ervaren. Ik had wel het gevoel dat ik serieus werd genomen tijdens de telefoongesprekken en het feit dat je vragen terug stelde zorgde er ook voor dat ik op een gegeven moment zelf ging nadenken over waar ik naar opzoek was. Ik heb ook het gevoel dat er wat betreft bedrijven zoeken research is gedaan. De andere recruiters stuurden mij vaak al gelijk op pad zodra ze een vacature hadden gevonden (naar mijn gevoel).  In het geval van Comaen is er naar mijn mening ook voorbij de vacature/functie gekeken. Met een leidinggevende (Theo) die ook energie krijgt van het uitleggen van zaken. Dat waardeer ik wel. Qua salaris waar ik nu op zit mag ik ook niet klagen voor mijn eerste job. Al met al ben ik best tevreden hoe de samenwerking met jou en Comaen is gegaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Monster
9

Wordt goed naar je geluisterd en op de hoogte gesteld.

En wordt door comaen goed gecommuniceerd. Ze houden je goed op de hoogte van informatie en luisteren goed naar de waar je naar opzoek bent. Naar naast komen ze met mooie alternatieve opties om zo je keus beter te bevestigen of je inzicht te geven betreffende andere opties.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uden
10

Persoonlijk en effectief.

Comean heeft mij geholpen door te luisteren naar wat ik zoek en op basis daarvan een passende baan te zoeken Gebaseerd op competities en persoonlijke wensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam
8

Ondanks mijn leeftijd toch weer aan de gang

Nu de corona lockdown en penioen beviel niet dus weer gewoon als engineer aan het werk. Heerlijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- DORDRECHT
10

Vanaf eerste contact persoonlijk, gericht en effectief

Vanaf mijn eerste contact met Comaen is het een prettige samenwerking, met de nadruk op samenwerking. De contacten zijn persoonlijk, de zoektocht is afgestemd op ervaring en competencies, alles gaat in goed overleg. En de contact momenten zijn naast prettig effectief.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam
9

Persoonlijk, professioneel en precies

Na een lange zomervakantie met veel bedenktijd over mijn toekomst heb ik na een aantal weken op de site van Comaen gekeken naar goede en aansluitende functie. Ik ben daardoor in contact gekomen met Alex voor een eerste persoonlijke gesprek thuis. Door de professionele houding van Alex kon hij precies vertellen wat de functie inhield. De gesprekken met het bedrijf verliepen erg soepel. Resultaat is een nieuwe baan bij een ambitieus bedrijf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Krimpen a/d IJssel
10

Fast and effective!

I recommend working with Comaen. The first interview was friendly and businesslike. The interviewer shared with me info about the company and showed me why I would like to work there. It motivated me to prepare as well as I could. I was informed about progress up to date which made me more confident I could feel taken care of by the company. Contact with the company was direct and I could ask about everything honestly because I was sure that they are here to help me. I can recommend cooperating with Comaen they work quickly and effectively!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstelveen
8

Oprechte aandacht voor de technische proffesionalin een passende organisatie

Goed luisteren naar de wensen en waarden van de engineer, daarmee een uitdagende functie in de juiste organisatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Dungen
9

Professioneel en persoonlijk

Ik ken Sjoerd al heel wat jaren en destijds via Comaen ook aan een leuke job gekomen. In die jaren daarna hebben we regelmatig contact gehouden. Een aantal maanden geleden was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en dacht direct aan Sjoerd. Nadat we weer hadden bijgepraat en hij op een professionele en prettige manier naar bovengehaald had waar ik naar op zoek was, ging hij meteen aan de slag. Na een paar interessante aanbiedingen vonden we de juiste fit. Naast het begeleiden naar de nieuwe job had hij zeker ook oog voor het netjes afronden van mijn vorige baan. Kortom het is fijn om een professioneel iemand naast je te hebben die zorgt dat je in contact komt met de juiste mensen in de omgeving die ook echt bij je past.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstelveen
9

Prettig, aandachtig en snel

Ik ben al een tijdje in contact met Comaen, waarin we periodiek even bespreken waar ik sta en of ik toe was aan wat anders, dat werd kort geleden wat concreter en dus hebben we afgesproken voor een persoonlijk gesprek. Het was een fijn gesprek waar de aandacht uitging naar wat voor persoon ik was en waar ik naar op zoek was dan op de technische details van mijn CV, die zouden voor zich moeten spreken. Deze aanpak past ook heel erg bij hoe het, in mijn beleving, zou moeten. Vrijwel direct kreeg ik een goede optie waar ik meerdere keren op gesprek ben geweest. De match was een goede en kwam voor het grootste deel goed overeen met wat ik zocht, uiteindelijk heb ik wel een keuze gemaakt voor een andere partij. Mocht ik in de toekomst weer beschikbaar komen, dan zou Comaen de eerste zijn die ik zou bellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
10

Langetermijn werken staat voorop

Naast het vinden van een geschikte opdracht wordt er veel tijd en aandacht geschonken aan het leren kennen van de kandidaat. Bij Comaen draait het niet zozeer om CV's wegzetten, maar is men meer opzoek naar een langetermijn samenwerking. Verder heb ik gemerkt dat de CV's kritisch worden beoordeeld en denkt de recruiter praktisch mee in potentiele opdrachten. Bereikbaarheid van de reqruiters (Alex & Steve) is uitstekend en beloftes worden nagekomen. Kortom, een samenwerking met Comaen is zeker een aanrader voor wie van afspraken nakomen houdt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ALMERE
10

In een keer begrijpen wat ik zocht. Terwijl ik het zelf nog niet eens wist.

Was in contact gekomen met Bryan via LinkedIn tijdens het afstuderen. Ik gaf aan dat ik eerst wou afstuderen en dan pas een baan wou zoeken wat hij begreep. Nadat ik me diploma op zak had, Bryan een bericht gestuurd om te kijken wat hij me kon bieden qua banen. Reageerde meteen en gingen meteen over na bellen. Ik wist totaal niet welke richting ik wou, maar wel wat ik niet wilde. Met deze vage beschrijving heeft Comaen een bedrijf gevonden binnen twee dagen en voldeed aan al mij wensen en meer. Ik ga daar nu ook aan het werk. Dankjewel Comaen jullie zijn toppers.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaandijk
9

Fijne ervaring, staan direct voor je klaar!

Ik heb een zeer goede ervaring met Comaen. Als ik iets nodig had belde ik en gingen ze meteen voor me aan de slag. Lang contact gehad met Comaen omdat ik nog diende af te studeren maar nooit opdringerig geweest, wat nog wel eens het geval kan zijn bij andere detacheringbureaus. Samengevat: Zeer prettige ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schagen
10

Persoonlijk, professioneel, prettig

Ik heb een hele goede ervaring met comaen. Het contact met sjoerd is persoonlijk, professioneel en prettig. Hij is eerlijk en oprecht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch
10

Zeer prettige ervaring!

Fijne consultants, goede adviezen en een luisterend oor en een top nieuwe baan aan overgehouden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam
200 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10
Sluiten
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Job Quick Search