Reviews

Al meer dan 180 professionals en opdrachtgevers beoordelen ons met gemiddeld een 9. Wij zijn hier enorm trots op!

Benieuwd welke uitdagingen er voor jou zijn?

Onze missie is dat onze professionals geluk en plezier vinden in hun werk. Want met plezier naar je werk gaan, dat gaat verder dan een ‘OK baan’. Dit doen we door met jou in gesprek te gaan en jouw drijfveren te leren kennen. Doordat we onze opdrachtgevers goed kennen, kunnen we de perfecte match maken.

10

Met goede communicatie een top baan gevonden!

Marc heeft mij geholpen met het zoeken van de juiste baan die goed aansluit bij mijn eisen. Dit is heel vriendelijk gegaan & op een relaxte manier.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
10

Op de achtergrond maar aanwezig

Ik heb Comean maar met name de medewerkers als zeer positief ervaren. De betrokkenheid en het in contact blijven heb ik erg gewaardeerd. Mijn ervaring is dat er gewerkt wordt om je op de juiste plek te plaatsen waar je het beste tot je recht komt. Kortom een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam
9

Vakkundig en snel aan een andere baan geholpen

In mijn zoektocht naar een nieuwe baan kwam ik in contact met Jasper van Comaen. Hij begreep mijn wensen perfect en kwam zelfs met functies waar ik zelf niet aan had gedacht, maar die perfect bij mij bleken te passen. Binnen enkele maanden vond ik een nieuwe uitdaging. De oprechte belangstelling en vriendelijke benadering maakten de zoektocht via Comaen zeer prettig. Ik kan Comaen zeker aanbevelen als een professioneel en vriendelijk recruitment bureau.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp
10

Geweldige samenwerking!

Mijn ervaring met Comaen in een woord: uitstekend! Veelvuldig en vooral ook fijn persoonlijk contact gehad met Sanne, waarbij ik oprecht het gevoel had dat ze hard aan het werk was om mij aan het werk te krijgen. En dat is gelukt, en nog snel ook! De afhandeling van de administratieve rompslomp ging ook uitzonderlijk snel. Kortom, een geweldige samenwerking!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- van Esch
9

Ik ben flink tevreden

De samenwerking heb ik vrij prettig ervaren. Ik had wel het gevoel dat ik serieus werd genomen tijdens de telefoongesprekken en het feit dat je vragen terug stelde zorgde er ook voor dat ik op een gegeven moment zelf ging nadenken over waar ik naar opzoek was. Ik heb ook het gevoel dat er wat betreft bedrijven zoeken research is gedaan. De andere recruiters stuurden mij vaak al gelijk op pad zodra ze een vacature hadden gevonden (naar mijn gevoel).  In het geval van Comaen is er naar mijn mening ook voorbij de vacature/functie gekeken. Met een leidinggevende (Theo) die ook energie krijgt van het uitleggen van zaken. Dat waardeer ik wel. Qua salaris waar ik nu op zit mag ik ook niet klagen voor mijn eerste job. Al met al ben ik best tevreden hoe de samenwerking met jou en Comaen is gegaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Monster
9

Wordt goed naar je geluisterd en op de hoogte gesteld.

En wordt door comaen goed gecommuniceerd. Ze houden je goed op de hoogte van informatie en luisteren goed naar de waar je naar opzoek bent. Naar naast komen ze met mooie alternatieve opties om zo je keus beter te bevestigen of je inzicht te geven betreffende andere opties.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uden
10

Persoonlijk en effectief.

Comean heeft mij geholpen door te luisteren naar wat ik zoek en op basis daarvan een passende baan te zoeken Gebaseerd op competities en persoonlijke wensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam
8

Ondanks mijn leeftijd toch weer aan de gang

Nu de corona lockdown en penioen beviel niet dus weer gewoon als engineer aan het werk. Heerlijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- DORDRECHT
10

Vanaf eerste contact persoonlijk, gericht en effectief

Vanaf mijn eerste contact met Comaen is het een prettige samenwerking, met de nadruk op samenwerking. De contacten zijn persoonlijk, de zoektocht is afgestemd op ervaring en competencies, alles gaat in goed overleg. En de contact momenten zijn naast prettig effectief.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam
9

Persoonlijk, professioneel en precies

Na een lange zomervakantie met veel bedenktijd over mijn toekomst heb ik na een aantal weken op de site van Comaen gekeken naar goede en aansluitende functie. Ik ben daardoor in contact gekomen met Alex voor een eerste persoonlijke gesprek thuis. Door de professionele houding van Alex kon hij precies vertellen wat de functie inhield. De gesprekken met het bedrijf verliepen erg soepel. Resultaat is een nieuwe baan bij een ambitieus bedrijf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Krimpen a/d IJssel
10

Fast and effective!

I recommend working with Comaen. The first interview was friendly and businesslike. The interviewer shared with me info about the company and showed me why I would like to work there. It motivated me to prepare as well as I could. I was informed about progress up to date which made me more confident I could feel taken care of by the company. Contact with the company was direct and I could ask about everything honestly because I was sure that they are here to help me. I can recommend cooperating with Comaen they work quickly and effectively!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstelveen
8

Oprechte aandacht voor de technische proffesionalin een passende organisatie

Goed luisteren naar de wensen en waarden van de engineer, daarmee een uitdagende functie in de juiste organisatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Dungen
9

Professioneel en persoonlijk

Ik ken Sjoerd al heel wat jaren en destijds via Comaen ook aan een leuke job gekomen. In die jaren daarna hebben we regelmatig contact gehouden. Een aantal maanden geleden was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en dacht direct aan Sjoerd. Nadat we weer hadden bijgepraat en hij op een professionele en prettige manier naar bovengehaald had waar ik naar op zoek was, ging hij meteen aan de slag. Na een paar interessante aanbiedingen vonden we de juiste fit. Naast het begeleiden naar de nieuwe job had hij zeker ook oog voor het netjes afronden van mijn vorige baan. Kortom het is fijn om een professioneel iemand naast je te hebben die zorgt dat je in contact komt met de juiste mensen in de omgeving die ook echt bij je past.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstelveen
9

Prettig, aandachtig en snel

Ik ben al een tijdje in contact met Comaen, waarin we periodiek even bespreken waar ik sta en of ik toe was aan wat anders, dat werd kort geleden wat concreter en dus hebben we afgesproken voor een persoonlijk gesprek. Het was een fijn gesprek waar de aandacht uitging naar wat voor persoon ik was en waar ik naar op zoek was dan op de technische details van mijn CV, die zouden voor zich moeten spreken. Deze aanpak past ook heel erg bij hoe het, in mijn beleving, zou moeten. Vrijwel direct kreeg ik een goede optie waar ik meerdere keren op gesprek ben geweest. De match was een goede en kwam voor het grootste deel goed overeen met wat ik zocht, uiteindelijk heb ik wel een keuze gemaakt voor een andere partij. Mocht ik in de toekomst weer beschikbaar komen, dan zou Comaen de eerste zijn die ik zou bellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
10

Langetermijn werken staat voorop

Naast het vinden van een geschikte opdracht wordt er veel tijd en aandacht geschonken aan het leren kennen van de kandidaat. Bij Comaen draait het niet zozeer om CV's wegzetten, maar is men meer opzoek naar een langetermijn samenwerking. Verder heb ik gemerkt dat de CV's kritisch worden beoordeeld en denkt de recruiter praktisch mee in potentiele opdrachten. Bereikbaarheid van de reqruiters (Alex & Steve) is uitstekend en beloftes worden nagekomen. Kortom, een samenwerking met Comaen is zeker een aanrader voor wie van afspraken nakomen houdt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ALMERE
189 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10
10

In een keer begrijpen wat ik zocht. Terwijl ik het zelf nog niet eens wist.

Was in contact gekomen met Bryan via LinkedIn tijdens het afstuderen. Ik gaf aan dat ik eerst wou afstuderen en dan pas een baan wou zoeken wat hij begreep. Nadat ik me diploma op zak had, Bryan een bericht gestuurd om te kijken wat hij me kon bieden qua banen. Reageerde meteen en gingen meteen over na bellen. Ik wist totaal niet welke richting ik wou, maar wel wat ik niet wilde. Met deze vage beschrijving heeft Comaen een bedrijf gevonden binnen twee dagen en voldeed aan al mij wensen en meer. Ik ga daar nu ook aan het werk. Dankjewel Comaen jullie zijn toppers.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaandijk
9

Fijne ervaring, staan direct voor je klaar!

Ik heb een zeer goede ervaring met Comaen. Als ik iets nodig had belde ik en gingen ze meteen voor me aan de slag. Lang contact gehad met Comaen omdat ik nog diende af te studeren maar nooit opdringerig geweest, wat nog wel eens het geval kan zijn bij andere detacheringbureaus. Samengevat: Zeer prettige ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schagen
10

Persoonlijk, professioneel, prettig

Ik heb een hele goede ervaring met comaen. Het contact met sjoerd is persoonlijk, professioneel en prettig. Hij is eerlijk en oprecht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch
10

Zeer prettige ervaring!

Fijne consultants, goede adviezen en een luisterend oor en een top nieuwe baan aan overgehouden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam
10

Duidelijk en eerlijk.

ik had een goede ervaring met de comaen aanpak. Ze gaven voldoende informatie van het bedrijf en volgden de zaak altijd op tijd op.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse
10

Duidelijke afspraken

Duidelijk afspraken, als iets onduidelijk is wordt snel geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht
9

Zeer professioneel, goede begeleiding, inzicht en ideeën

Een hele fijne samenwerking die ik momenteel ervaar. Zeer tevreden met het resultaat en kan ook van harte aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle
9

Prima ervaring gehad

Ben benaderd door Steve via LinkedIn met een interessante vacature. Vaak ervaar ik de communicatie met recruiters als vervelend, maar dat was nu zeker niet het geval! Zakelijk to the point communicatie, maar ook gewoon op een informele toon.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Helder
9

Aktief met een groot netwerk

Kantoor in N-Holland, maar ern netwerk dat zich uitspreidt over meerdere provincies. Prettig contact en er werd aktief gezocht naar een passende baan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
9

Goed contact

Goede begeleiding tijdens sollicitatie. Altijd voor en het sollicitatiegesprek contact. Alle afspraken worden goed geregeld. De terugkoppeling is ook goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Woudenberg
9

Goede communicatie en persoonlijke begeleiding

Ik ben erg tevreden over het proces naar mijn nieuwe baan. Sjoerd benaderde me via Linked met een interessante functie. Na een prettig kennismakingsgesprek heeft hij me een tweede functie voorgelegd die nog beter bij me paste en deze is het geworden. Tijdens het proces bleef hij in contact en heeft hij me begeleid tot en met de onderhandelingen, wat erg prettig was. Door goed te luisteren waar ik sta in mijn looobaan en wat ik zoek heeft Sjoerd me geweldig geholpen naar de volgende stap in mijn carriere. Ik heb er ontzettend veel zin in!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn
10

Professioneel en Persoonlijk

Ik heb een goede ervaring met Comaen. Al zo'n 8 jaar een leuk contact met Sjoerd. Hij heeft aandacht voor mijn persoonlijke wensen, aandacht voor dat wat bij mij past. Geen gepush, altijd bereikbaar, goede, praktische en snelle communicatie. Nu via Comaen de baan gevonden op een plek waar ik me thuis voel. 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten-Leur
9

Snel gehandeld van eerste telefoontje naar eerste werkdag

Heb een goede ervaring met Comaen, Alex om precies te zijn. Op een dinsdagmiddag gebeld, volgende dag al een gesprek en een baanaanbod en de maandag erna al de eerste werkdag. Er is vooral heel erg snel gehandeld en dat bevalt me wel. Arbeidsvoorwaarden zijn ook zeker goed en heb een leuke baan waar ik het naar mijn zin in. De begeleiding vanaf eerste moment is goed en tussendoor ook geregeld contact om te vragen hoe het me bevalt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
10

Uitstekend, vrij en eenvoudig

Makkelijk in de omgang, altijd vrij voor een appje en/of uitleg. En gewoon goede service met mooie kansen voor de gedetacheerde. Bedankt Yves!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer
9

Open, oprecht, vertrouwd

Comaen heeft mij laten zien dat in hun manier van werken eerlijkheid en vertrouwen voorop staan. In vrijblijvende en plezierige gesprekken heb ik ervaren dat Comaen echt geïnteresseerd is naar mijn verhaal. Top bedrijf!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag
189 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10
Sluiten
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Job Quick Search