Forgotten Password

Reviews

Al meer dan 140 professionals en opdrachtgevers beoordeelden ons met gemiddeld een 9. Wij zijn hier enorm trots op! Dit is waar we het voor doen en wat ons werk zo leuk maakt.

Benieuwd waarom andere zo tevreden zijn? Lees het hieronder.

Wil je ook een beoordeling schrijven over ons?

Onze missie is dat onze professionals geluk en plezier vinden in hun werk. Want met plezier naar je werk gaan, dat gaat verder dan een ‘OK baan’. Dit doen we door met jou in gesprek te gaan en jouw drijfveren te leren kennen. Doordat we onze opdrachtgevers goed kennen, kunnen we de perfecte match maken.

10

Uitstekend

Veel persoonlijk contact , altijd beschikbaar en zeer vriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp
10

Fijne communicatie en snel antwoord

Sjoerd heeft via LinkedIn een bericht gestuurd en een gesprek was binnen twee dagen ingepland. Hij heeft een duidelijk beeld over de vacature gegeven. We hebben alles eerlijk besproken en afspraken gemaakt. Hij luistert naar je wensen en doet zijn best om zo veel mogelijk persoonlijk contact te hebben. Ik wordt gebeld op de dag van mijn afstuderen, mijn eerste werkdag en zelf op mijn verjaardag. Ook biedt Comaen een hele goede arbeidsovereenkomst. En een goede budget voor zelfontwikkeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda
9

Prettig contact en snelle responce

Goed contact met Alex. Duidelijk en helder intake op een prettige informele wijze. Contact verliep soepel en snel. Comaen ervaren als een zeer fijne partij om mee in zee te gaan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugowaard
10

Bedankt

Goed geholpen aan een baan die bij mij past.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaandam
9

Fijne communicatie en denken graag mee om een passende baan te vinden.

Na het afstuderen zelf een baan gevonden, dit was niet wat ik zocht toen contact gezocht met Comean. Door fijne gesprekken met je te voeren zoek Comaen meerdere werkgevers die bij je wensen en eisen passen. Daarnaast vond ik het een fijne begeleiding om een keuzen te maken in de vervolg stappen. Dankzij Comean heb ik binnen een maand een nieuwe werkgever gevonden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda
8

Goed contact gehad met Comaen

Op een fijne en snelle manier geholpen door Comaen. Er is goed meegedacht met mij.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Woudenberg
8

Denken met je mee

Ze zijn heel goed in bekijken wat je wil in je carriere, om uit te zoeken wie jij bent. Daarop acteren ze naar hun klanten om te kijken of er een match is. Ze nemen de tijd om je te begeleiden in alles van eerste contact tot tekenen contract. Daarnaast zijn ze zeer attent en niet de standaard CV schuivers die je veel tegenkomt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch
10

Excellent service and extremely efficient

Excellent service and speedy actions by Jasper Bakker. I would definitely recommend Comaen to others looking for employment. The staff is extremely friendly and knowledgeable. They will go above and beyond their duties.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
10

Goede match!

Het vinden van de juiste match is ook n expertise, knap gedaan Comaen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dongen
9

2e keer raak

Bij 2e bedrijf waar ik werd voorgesteld kon ik aan mijn nieuwe baan beginnen via een detavast constructie. Sjoerd heeft vooral een talent om het juiste bedrijf bij de kandidaat te vinden. Inmiddels ben ik bij mijn nieuwe werkgever in vaste dienst.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere
9

Goed persoonlijk contact

Comaen is goed op de hoogte van de markt en is een stuk beter dan veel andere partijen in het vinden van een plek die aansluit op je wensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's-Hertogenbosch
10

Professionele begeleiding

Zeer prettig contact gehad geduurende de gehele selectie procedure. Begeleiding is flexibel, informeel en inhoudelijk erg goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boschker
10

Goede begeleiding en voorwaarden

In 2019 via LinkedIn contact gekregen met Comaen. Daarna diverse interessante vacatures aangeboden gekregen. Uiteindelijk een mooie nieuwe uitdaging gevonden die helemaal aansluit op mijn ambitie en wensen. De professionele hulp en begeleiding zijn erg prettig en geven echt de doorslag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeeland
8

Prettig en professioneel recruiter bureau.

In 2016 heeft Comaen mij via LinkedIn benaderd met een leuke uitdaging, een volgende stap in mijn carrière. Na een leuk kennismaking gesprek destijds, heeft Comaen mij voorgesteld bij een bedrijf waar ik tot op heden met plezier heb gewerkt en ook waar ik zeer tevreden was destijds met het begeleidingstraject van Comaen. Na een reorganisatie vorig jaar in het managementteam binnen het bedrijf, is het plezier in het plezier in het werk en de uitdagingen sterk afgenomen. Kortgeleden werd ik weer benaderd door Comaen met een nieuwe uitdaging. Vervolgens had ik weer een goed gesprek met Comaen, tevens een goed gesprek gehad met het nieuw bedrijf waar ik binnenkort aan de slag ga. Ik kijk weer naar uit naar een plezierig begeleidingstraject van Comaen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort
10

Perfecte begeleiding voor de volgende stap in je carrière

Comaen heeft samen met mij gezocht naar een nieuwe functie. Deze hebben we gevonden en wat ben ik er blij mee! Tijdens de sollicitatie procedure was Comaen eerlijk, transparant en luisterde ze goed naar mijn wensen. Ze vonden een nieuwe functie bij een bedrijf wat boven verwachting bij mij past. Echte professionals die hun vak serieus nemen. We hebben veel prettige gesprekken gehad waardoor ik echt het gevoel kreeg dat ze voor een perfecte match wilden gaan. Niet alleen voor het bedrijf waar ze voor werven maar ook voor mij. Dit is ze dat ook uitermate goed gelukt. Comaen stond altijd voor mij klaar mocht ik vragen hebben en waren over alles eerlijk. Deze toppers laten zien wat Recruitment is en tillen het naar een nieuw niveau!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
141 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10
10

Een perfect eerste begin

Na het lezen van die reviews was ik aardig onder de indruk hihi
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sliedrecht
10

Super organisatie

De medewerkers van Comaen hebben gedaan wat ze beloofden door een super goede communicatie. Ik werd continue op de hoogte gehouden, waren altijd goed bereikbaar. Zeker aan te bevelen om met Comaen zaken te doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haaksbergen
2

Wil je doorgroeien naar je huidige functie?

Iedereen snapt denk ik zelf wel wat het antwoord op die vraag is; Natuurlijk niet. Toch heb ik een aanbod gekregen waar dit als een voordeel gemeld werd. Natuurlijk hoor ik je al denken, foutje kan gebeuren toch? Dat is helemaal waar, maar als je dan ook zonder ironie je bericht begint dat je "met belangstelling je profiel gelezen hebt", dan krijgt het geheel toch een beetje een vies smaakje. Het is dus vrij duidelijk dat hier helaas weer sprake is van de zeer vervelende trend van het versturen van het spammen van zo veel mogelijk mensen in de hoop dat iemand hapt. Normaal zou ik dit ook negeren, zoals de vele van deze vezoeken maar in berichtje zelf gepocht word dat 100% Comaen zou aanbevelen. Om die reden heb ik toch even de moeite genomen om dit in te vullen. Hou op met de tijd van mensen te verspillen door te spammen. Gerichte aanbiedingen zijn prima en zeer gewenst, maar met dit gedrag zorg je er voor dat je jezelf (terecht) een slechte naam geeft. Dus bij deze; <100% beveelt dit bedrijf aan.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je reactie. Wij staan altijd open voor punten waar wij van kunnen leren. Wij vinden het vervelend dat jij een mindere ervaring hebt gehad. Intussen is er contact geweest en heeft onze Consultant aan je uitgelegd wat er is gebeurd. Daarvoor heeft hij zijn excuses aangeboden. Bij Comaen kiezen we juist voor een persoonlijke benadering, waarbij de drijfveren van een kandidaat het uitgangspunt zijn. Wij vinden het jammer dat wij deze indruk in eerste instantie niet hebben kunnen achterlaten bij jou. Wij wensen je veel succes in je huidige baan! Jacob, Manager Operations Comaen.

Zou je ons aanbevelen? Nee
- Tricht
8

Prettige en open manier van communiceren en zakendoen.

De medewerkers zijn prettig om mee te praten en weten goed wat belangrijk is bij het vinden van een nieuwe baan. De begeleiding tijdens het hele traject heb ik als erg prettig ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Olst
9

Goede en persoonlijke begeleiding.

Na benaderd te zijn door Jasper toch maar eens besloten het gesprek aan te gaan. Na een eerste telefonisch gesprek heb ik een zeer prettige meeting gehad waarbij er uitgebreid aandacht werd besteed aan het opbouwen van mijn persoonlijk profiel, mijn wensen en mijn verwachtingen. Tijdens het gehele proces regelmatig contact met elkaar gehad om alles te bespreken. Ook bij de gesprekken met de werkgever nette begeleiding en feedback gehad. Uiteindelijk heb ik het proces als erg prettig ervaren en ben ik Comaen erg dankbaar voor het helpen vinden van deze nieuwe uitdaging.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enkhuizen
10

Right time, right place!

Volkomen onverwacht liep mijn overstap van zelfstandige naar een dienstverband uit op een teleurstelling door een faillissement. Nadat ik mijn profiel op LinkedIn bijgewerkt had kwam al snel contact tot stand met Tim van Comaen. Vrijwel direct kwam Tim met een vacature die mij echt aansprak. Een eerste kennismaking met het betreffende bedrijf was heel snel geregeld, en een tweede volgde 2 dagen later al. De klik bleek wederzijds, en weer een dag later had ik alweer een nieuwe baan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beverwijk
10

Vloeiende sollicitatie procedure met fijn contact

Werd benaderd door Jasper via LinkedIn en had in de avond meteen mijn intakegesprek om te kijken of we iets voor elkaar konden betekenen. Goed gesprek gehad en had nog geen week later al mijn eerste gesprek bij mijn aankomende werkgever. Ik vond het contact zeer prettig en kon hem zelfs buiten werktijden bereiken mocht ik vragen hebben. Al met al prima contact en staat altijd klaar om je te helpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere
8

Een positieve ervaring door de aandacht en eerlijkheid

Prettig 1ste gesprek waarbij de mogelijkheden duidelijk worden gemaakt. Als ze je ergens hebben kunnen detacheren dan is er nog steeds aandacht voor je en laten ze geregeld wat van ze horen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag
8

Goede begeleiding in de zoektocht naar een nieuw baane

Ondanks de Corona een goede begeleiding naar een nieuwe baan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Baarlo
9

Persoonlijk en professioneel

Prettige partij om mee samen te werken. De eerste gesprekken waren persoonlijk en to-the-point. Daarna enkel relevante vacatures gezien die ik niet zomaar zelf was tegengekomen. De match was vervolgens snel gemaakt. Wat mij betreft 'n aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen
9

Goede begeleiding met snelle resultaat.

Een professionele organisatie waarin de werkzoekende centraal staat. Er wordt gehoor gegeven aan de wensen en passie van de werkzoekende.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Pehlivan
10

Top uitzendbureau !!!!!

Een heel fijn en persoonlijk uitzendbureau, waar ze ook echt met je meedenken en zijn zeer behulpzaam. Ik werd altijd op de hoogte gehouden in dit proces. Ze hebben voor mij een leuke en passende baan gevonden en dat tijdens de coronacrisis. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar werk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ermelo
9

Professioneel, persoonlijk en eerlijk

Het eerste contact liep via LinkedIn. Ik kreeg een mooie vacature toegestuurd die gericht was op mijn ervaring en interesses. Snel daarna een goed, persoonlijk gesprek gehad met Sjoerd Fontein. Na dit gesprek heeft Sjoerd mij geïntroduceerd bij een ander bedrijf dat, volgens hem meer zou aansluiten bij mijn privé situatie. Dit bleek direct een match. Deze persoonlijke en open aanpak vond ik erg fijn en dit resulteerde al snel in een mooie aanbieding. Bedankt, Comaen. Keep it up.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buitenkaag
10

Krachtig, snel en resultaat gericht

Ik kwam bij Comaen binnen (tijdens corona tijd) met de vraag of ik snel een goede baan kon vinden. Ik had immers al een hele poos moeten wachten voor het vinden van de juiste baan i.v.m corona. Toch was het zo dat ik binnen 2 weken een uitstekend aanbod heb gekregen. Ik heb echt het gevoel Comaen te vertrouwen. Wat ze je beloven komen ze ook echt na!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Capelle aan den IJssel
9

Een fijn contact op jouw manier

De begeleiding van Comaen is persoonlijk en fijn. Er wordt gedacht aan de wensen van jouw en niet aan eigen gewin.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Egmond-Binnen
141 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10