Reviews

Al meer dan 150 professionals en opdrachtgevers beoordelen ons met gemiddeld een 9,4. Wij zijn hier enorm trots op!

Benieuwd welke uitdagingen er voor jou zijn?

Onze missie is dat onze professionals geluk en plezier vinden in hun werk. Want met plezier naar je werk gaan, dat gaat verder dan een ‘OK baan’. Dit doen we door met jou in gesprek te gaan en jouw drijfveren te leren kennen. Doordat we onze opdrachtgevers goed kennen, kunnen we de perfecte match maken.

10

Duidelijke afspraken

Duidelijk afspraken, als iets onduidelijk is wordt snel geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht
9

Zeer professioneel, goede begeleiding, inzicht en ideeën

Een hele fijne samenwerking die ik momenteel ervaar. Zeer tevreden met het resultaat en kan ook van harte aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle
9

Prima ervaring gehad

Ben benaderd door Steve via LinkedIn met een interessante vacature. Vaak ervaar ik de communicatie met recruiters als vervelend, maar dat was nu zeker niet het geval! Zakelijk to the point communicatie, maar ook gewoon op een informele toon.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Helder
9

Aktief met een groot netwerk

Kantoor in N-Holland, maar ern netwerk dat zich uitspreidt over meerdere provincies. Prettig contact en er werd aktief gezocht naar een passende baan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
9

Goed contact

Goede begeleiding tijdens sollicitatie. Altijd voor en het sollicitatiegesprek contact. Alle afspraken worden goed geregeld. De terugkoppeling is ook goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Woudenberg
9

Goede communicatie en persoonlijke begeleiding

Ik ben erg tevreden over het proces naar mijn nieuwe baan. Sjoerd benaderde me via Linked met een interessante functie. Na een prettig kennismakingsgesprek heeft hij me een tweede functie voorgelegd die nog beter bij me paste en deze is het geworden. Tijdens het proces bleef hij in contact en heeft hij me begeleid tot en met de onderhandelingen, wat erg prettig was. Door goed te luisteren waar ik sta in mijn looobaan en wat ik zoek heeft Sjoerd me geweldig geholpen naar de volgende stap in mijn carriere. Ik heb er ontzettend veel zin in!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn
10

Professioneel en Persoonlijk

Ik heb een goede ervaring met Comaen. Al zo'n 8 jaar een leuk contact met Sjoerd. Hij heeft aandacht voor mijn persoonlijke wensen, aandacht voor dat wat bij mij past. Geen gepush, altijd bereikbaar, goede, praktische en snelle communicatie. Nu via Comaen de baan gevonden op een plek waar ik me thuis voel. 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten-Leur
9

Snel gehandeld van eerste telefoontje naar eerste werkdag

Heb een goede ervaring met Comaen, Alex om precies te zijn. Op een dinsdagmiddag gebeld, volgende dag al een gesprek en een baanaanbod en de maandag erna al de eerste werkdag. Er is vooral heel erg snel gehandeld en dat bevalt me wel. Arbeidsvoorwaarden zijn ook zeker goed en heb een leuke baan waar ik het naar mijn zin in. De begeleiding vanaf eerste moment is goed en tussendoor ook geregeld contact om te vragen hoe het me bevalt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
10

Uitstekend, vrij en eenvoudig

Makkelijk in de omgang, altijd vrij voor een appje en/of uitleg. En gewoon goede service met mooie kansen voor de gedetacheerde. Bedankt Yves!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer
9

Open, oprecht, vertrouwd

Comaen heeft mij laten zien dat in hun manier van werken eerlijkheid en vertrouwen voorop staan. In vrijblijvende en plezierige gesprekken heb ik ervaren dat Comaen echt geïnteresseerd is naar mijn verhaal. Top bedrijf!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag
8

het was een goede ervaring

Ik heb nu een hele goede baan, de communicatie en procedure ging heel vlot en soepel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lelystad
9

zeer prettig

Wat ik heel fijn aan Comaen (Liam) vind is dat ze open en eerlijk zijn. Je weet precies waar je aan toe bent en als je ergens mee zit willen ze je daar altijd bij helpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Meern
10

GEWELDIG!!!

Beste ervaring ooit en geweldige services. Mijn beste dank aan: Yves Bindesrisingh en Steve Promes. Met heren zoals hun die je begeleiden is werken een geweldige ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag
9

Professionele en goed

Ik ben door Comaen benaderd via LinkedIn. De communicatie verliep vlot, professioneel en netjes. Ik ben helemaal tevreden met mijn nieuwe baan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda
10

Fijne begeleiding en snel

Prettige begeleiding en goede communicatie. Ik werd altijd snel geholpen als ik vragen had. Binnen een week of twee heeft Comaen meerdere sollicitatiegesprekken geregeld en dat heeft me geholpen om een passende baan te vinden. Ik ben zeer tevreden en bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Al-Matra
169 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10
9

Prettig contact, open, luisterend

Het persoonlijk contact is prettig en open. Ze luisteren goed en voelen goed aan bij welk bedrijf je zou kunnen passen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp
10

Prettige samenwerking....

Duidelijke afspraken en alle afspraken zijn nagekomen. Positief ingesteld mensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag
8

Goeie ervaring

Goeie ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Goed contact en snel schakelen

Na eerder goed contact te hebben gehad, nam Comaen precies op het juiste moment weer contact op. Het contact kwam op het moment dat ik net weer begon te kijken naar een nieuwe uitdaging. Comaen luisterde goed naar mijn wensen en kon met goed advies mijn zorgen wegnemen. Twee weken na het hernieuwde contact heb ik al kunnen tekenen voor een mooie nieuwe uitdaging.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Driebruggen
10

Een geweldig sociaal bedrijf

Ik heb comaen leren kennen als een eerlijk oprecht en open bedrijf. Staan op voor en luisteren naar je en staan je altijd te woord. of je in een warm bad terecht komt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend
9

Leuk bedrijf met een ontspannen sfeer.

Blijven net zo lang voor je zoeken tot dat ze een goed passend bedrijf voor je hebben gevonden. En maken goede afspraken met je nieuwe werk gever.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugowaard
10

Professioneel en persoonlijk

In contact gekomen met Jasper tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Na een prettige kennismaking waarbij er geluisterd werd naar de persoonlijke wensen en verwachtingen werden er door Jasper in korte tijd een paar interessante opdrachtgevers aangedragen. Tijdens het gehele traject was er een snelle en duidelijke communicatie waardoor er ook vrij snel een match was. Comaen is zeker een toegevoegde waarde als je opzoek bent naar een nieuwe uitdaging.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle
8

Professioneel, snel en goed

Ik heb via Comaen een mooie opdracht gekregen. Ik reageerde op een vacature en had binnen een dag een intake en binnen 3 dagen was alles rond en geregeld. Top prestatie door Thijs
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sevenum
10

Vriendelijk, komt afspraken na, en behandeld mij op de juiste manier.

benaderd door Alex. Ten eerste was de vacature en bericht via LinkedIn duidelijk en uitgebreid. De afspraken voor bel en video call gesprekken kwam hij na en waren uiteindelijk erg goed gegaan, duidelijk, vriendelijk en begrijpend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten-Leur
10

Snel

Ik was net van het buitenland geëmigreerd en heb mijn profiel op linkedIn geplaatst. Na ongeveer een maand was ik benaderd door Steve en al binnen een week een zoom meeting over de eventuele mogelijkheden van een baan. Heel kort na de meeting al update gekregen over een passende functie, communicatie was heel goed. Ze hadden me ook geholpen met voorbereiding voor de interview wat ik heel belangrijk vond. Kort na de eerste gesprek al een update gekregen dat ik voor een 2de gesprek werd uitgenodigd. Na een succesvol loop van interviews kreeg ik de nieuws dat ik de baan heb gekregen. Uitgenodigd door Comaen om mijn contract te tekenen. Heel goed communicatie tijdens, kijken naar je wensen en achtergrond zodat je een passende functie krijgt. Lief en heel professional team. Ook nog na in dienst bij de werkgever goed communicatie voor follow up van het baan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
9

Persoonlijk en betrokken

Sjoerd was persoonlijk en betrokken bij het hele traject. Gefocust op kwaliteit en het zoeken van een uitdaging die bij mij past in plaats van het perse willen invullen van een positie op dat moment beschikbaar is. Erg verfrissende werkwijze!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Limmen
10

Prettig contact en persoonlijk

Comaen heeft een baan voor mij gevonden die ik in eerste instantie niet zelf had bedacht. Door goed naar me te luisteren en door de markt te kennen hebben ze een goede match weten te realiseren. Mijn contact bij Comaen is Sjoerd. Hij is altijd bereikbaar en helpt goed in het proces.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gouda
10

Professioneel recruitment bureau

Zeer tevreden! Comaen was en is altijd bereikbaar! Comaen stond altijd voor mij klaar mocht ik vragen hebben. Tijdens de sollicitatie procedure was Comaen eerlijk en luisterde ze goed naar mijn wensen. Thijs is mijn eerste contact bij Comaen geweest. Hij luisterde naar mijn wensen en deed zijn best om ze te realiseren. Allebei Thijs en Sjoerd hebben hun best gedaan in het vinden van een plek die op mijn wensen aansluit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lelystad
10

Uitstekend

Veel persoonlijk contact , altijd beschikbaar en zeer vriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp
10

Fijne communicatie en snel antwoord

Sjoerd heeft via LinkedIn een bericht gestuurd en een gesprek was binnen twee dagen ingepland. Hij heeft een duidelijk beeld over de vacature gegeven. We hebben alles eerlijk besproken en afspraken gemaakt. Hij luistert naar je wensen en doet zijn best om zo veel mogelijk persoonlijk contact te hebben. Ik wordt gebeld op de dag van mijn afstuderen, mijn eerste werkdag en zelf op mijn verjaardag. Ook biedt Comaen een hele goede arbeidsovereenkomst. En een goede budget voor zelfontwikkeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda
169 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Zoeken

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Job Quick Search