Forgotten Password

Reviews

Al meer dan 100 professionals en opdrachtgevers beoordeelden onze dienstverlening met gemiddeld een 9,2 en 100% beveelt ons aan. Wij zijn hier enorm trots op! Dit is waar we het voor doen en wat ons werk zo leuk maakt.

We kunnen je zelf wel vertellen wat ons onderscheidend maakt, maar het is natuurlijk waardevoller als je dit van anderen hoort. Benieuwd waarom andere Engineers en bedrijven zo tevreden zijn over Comaen? Lees het hieronder.

Wil je ook een beoordeling schrijven over ons?

Onze missie is dat onze professionals geluk en plezier vinden in hun werk. Want met plezier naar je werk gaan, dat gaat verder dan een ‘OK baan’. Dit doen we door met jou in gesprek te gaan en jouw drijfveren te leren kennen. Doordat we onze opdrachtgevers goed kennen, kunnen we de perfecte match maken.

9

Goede en persoonlijke begeleiding.

Na benaderd te zijn door Jasper toch maar eens besloten het gesprek aan te gaan. Na een eerste telefonisch gesprek heb ik een zeer prettige meeting gehad waarbij er uitgebreid aandacht werd besteed aan het opbouwen van mijn persoonlijk profiel, mijn wensen en mijn verwachtingen. Tijdens het gehele proces regelmatig contact met elkaar gehad om alles te bespreken. Ook bij de gesprekken met de werkgever nette begeleiding en feedback gehad. Uiteindelijk heb ik het proces als erg prettig ervaren en ben ik Comaen erg dankbaar voor het helpen vinden van deze nieuwe uitdaging.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enkhuizen
10

Right time, right place!

Volkomen onverwacht liep mijn overstap van zelfstandige naar een dienstverband uit op een teleurstelling door een faillissement. Nadat ik mijn profiel op LinkedIn bijgewerkt had kwam al snel contact tot stand met Tim van Comaen. Vrijwel direct kwam Tim met een vacature die mij echt aansprak. Een eerste kennismaking met het betreffende bedrijf was heel snel geregeld, en een tweede volgde 2 dagen later al. De klik bleek wederzijds, en weer een dag later had ik alweer een nieuwe baan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beverwijk
10

Vloeiende sollicitatie procedure met fijn contact

Werd benaderd door Jasper via LinkedIn en had in de avond meteen mijn intakegesprek om te kijken of we iets voor elkaar konden betekenen. Goed gesprek gehad en had nog geen week later al mijn eerste gesprek bij mijn aankomende werkgever. Ik vond het contact zeer prettig en kon hem zelfs buiten werktijden bereiken mocht ik vragen hebben. Al met al prima contact en staat altijd klaar om je te helpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere
8

Een positieve ervaring door de aandacht en eerlijkheid

Prettig 1ste gesprek waarbij de mogelijkheden duidelijk worden gemaakt. Als ze je ergens hebben kunnen detacheren dan is er nog steeds aandacht voor je en laten ze geregeld wat van ze horen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag
8

Goede begeleiding in de zoektocht naar een nieuw baane

Ondanks de Corona een goede begeleiding naar een nieuwe baan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Baarlo
9

Persoonlijk en professioneel

Prettige partij om mee samen te werken. De eerste gesprekken waren persoonlijk en to-the-point. Daarna enkel relevante vacatures gezien die ik niet zomaar zelf was tegengekomen. De match was vervolgens snel gemaakt. Wat mij betreft 'n aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen
9

Goede begeleiding met snelle resultaat.

Een professionele organisatie waarin de werkzoekende centraal staat. Er wordt gehoor gegeven aan de wensen en passie van de werkzoekende.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Pehlivan
10

Top uitzendbureau !!!!!

Een heel fijn en persoonlijk uitzendbureau, waar ze ook echt met je meedenken en zijn zeer behulpzaam. Ik werd altijd op de hoogte gehouden in dit proces. Ze hebben voor mij een leuke en passende baan gevonden en dat tijdens de coronacrisis. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar werk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ermelo
9

Professioneel, persoonlijk en eerlijk

Het eerste contact liep via LinkedIn. Ik kreeg een mooie vacature toegestuurd die gericht was op mijn ervaring en interesses. Snel daarna een goed, persoonlijk gesprek gehad met Sjoerd Fontein. Na dit gesprek heeft Sjoerd mij geïntroduceerd bij een ander bedrijf dat, volgens hem meer zou aansluiten bij mijn privé situatie. Dit bleek direct een match. Deze persoonlijke en open aanpak vond ik erg fijn en dit resulteerde al snel in een mooie aanbieding. Bedankt, Comaen. Keep it up.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buitenkaag
10

Krachtig, snel en resultaat gericht

Ik kwam bij Comaen binnen (tijdens corona tijd) met de vraag of ik snel een goede baan kon vinden. Ik had immers al een hele poos moeten wachten voor het vinden van de juiste baan i.v.m corona. Toch was het zo dat ik binnen 2 weken een uitstekend aanbod heb gekregen. Ik heb echt het gevoel Comaen te vertrouwen. Wat ze je beloven komen ze ook echt na!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Capelle aan den IJssel
9

Een fijn contact op jouw manier

De begeleiding van Comaen is persoonlijk en fijn. Er wordt gedacht aan de wensen van jouw en niet aan eigen gewin.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Egmond-Binnen
7

Prima koppeling

Ik was mij aan het oriënteren op een nieuwe baan en comaen heeft mij benadert met de vacature voor mijn huidige baan. De match was dus goed. Ik had zelf niet in deze branche gezocht als het me niet was aangedragen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Weesp
8

Super geregeld en denken mee

Goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda
10

Kwaliteit voor kwantiteit

Bij Comaen is men positief volhardend Geen doordrammerij maar wel doorzoeken naar een optimale match. Het zoeken naar wederzijdse mogelijkheden en niet naar onmogelijkheden. Kwaliteit voor kwantiteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hellevoetsluis
9

Vriendelijk en to the point

Sjoerd trekt binnen enkele minuten de juiste conclusies. Hij komt snel to the point en is eerlijk zonder bot te zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heinenoord
122 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10
9

Erg positief

Na een fijn eerste video gesprek heb ik na een aantal weken werk gevonden via Comaen. Het contact heb ik als professioneel en tegelijkertijd warm en persoonlijk ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht
10

Gezellig en snel

Comaen schakelt snel, en is een ontzettend gezellige partij. Heeft interesse voor zijn klanten. Reageren erg snel, ook in het weekend, en hebben alles snel duidelijk gecommuniceerd. 10/10
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meerkerk
10

Comaen is accuraat, kwalitatief en snel

Om in deze markt de juiste expertise en de juiste passende kandidaat voor het team te vinden is zoeken naar een spel in een hooiberg. Toch lukt dat Comaen telkens weer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Goed gevoel

Komt afspraken na, is snel in contacten zoeken in lijn met de wensen van de klant. Kortom Fijne partij om mee samen te werken. Zeker om aan te raden voor anderen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiderdorp
10

Snel schakelen

Comaen heeft mij via Linkedin benaderd voor een mooie vacature bij een opdrachtgever. Vanaf het eerste contact verliep de communicatie zeer prettig en werd er zeer snel geschakeld. Binnen no time zat ik bij de opdrachtgever aan tafel voor een gesprek. Comaen heeft de juiste match gevonden welke aansluit bij mijn wensen en dankzij hun begin ik in september aan een mooie nieuwe uitdaging.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
8

Goede en fijne begeleiding tijdens de sollicitatieprocedure

Tot nu toe een zeer fijne ervaring met Comaen, je wordt goed begeleid tijdens de sollicitatieprocedure en denken met je mee. Ik ben benieuwd wat het jaar mij verder gaat brengen in het werk bij DWG opdrachtgever van Comaen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Prinsenbeek
10

Professionele club die doen wat ze zeggen.

Vanaf het eerste contactmoment een goed gevoel bij Comaen en dit werd gaandeweg alleen nog maar beter en bevestigd. De begeleiding is uiterst professioneel en afspraken worden nagekomen. Goed bezig Comaen, ga zo door!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede
10

Er wordt snel gereageerd op de wensen van de klant.

Ik heb via Comaen een leuke baan gevonden. De begeleiding gedurende mijn zoektocht was uitstekend. Er werd gekeken naar mijn ervaringen en wensen. Op basis van mijn wensen en kunnende is er een passende vacature gevonden. De begeleiding tijdens mijn sollicitatie was echt behulpzaam. Er werd snel op alles gereageerd en ging de sollicitatie spoel. Binnen 2 weken kon ik mijn handtekening onder het contract zetten 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kaatsheuvel
10

Kennis, sfeer, structuur en gedrevenheid straalt Comaen allemaal uit.

Met Comaen ben ik in contact gekomen om verdieping te krijgen in de markt en erachter te komen of de organisatie voldoet aan mijn wensen tot mogelijk opvolgend werkgever. Na meerdere gesprekken met Comaen werd dit voor mij duidelijk en wilde ik mezelf graag bij de organisatie aansluiten. Tijdens de gesprekken met Comaen is mij opgevallen dat ze een duidelijke visie hanteren en klaarstaan voor zowel klant als kandidaat. Hierbij voldoen ze aan de juiste kennis, gedrevenheid en bieden ze duidelijke structuur in de organisatie en de gesprekken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem
9

Helpzaam, menselijk en vriendelijk

Bij Comaen zorgen ze goed voor hun mensen waarbij ze letten op wat je als persoon wilt in plaats van het zo snel mogelijk wegzetten bij een opdrachtgever.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hillegom
10

professioneel en gericht

Goede ervaring gehad met Comaen. Bedrijf is erg professioneel. Niet te vergelijken met andere recruiting bedrijven, die naar mijn mening soms vervelend kunnen overkomen. Dankzij Comaen een leuke baan kunnen vinden dat erg goed aansluit bij mijn interesses. Bedrijf is zeker aan te raden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer
10

Duidelijk en concreet

Ik heb goede ervaringen met Comaen, ze hebben mij aan een leuke baan geholpen bij DWG. Afspraken en communicatie zijn duidelijk en goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hellevoetsluis
7

Volhardende technische dienstverlener

Om tot een goede match te komen, willen de professionals van Comaen allereerst alles van de opdrachtgever weten, alvorens zij op zoek gaan naar de geschikte kandidaat. Dit levert relatief snel resultaat op. Zij bijten zich echt vast in moeilijk invulbare vacatures en geven niet snel op tot de juist match gemaakt is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam
9

Goede kwaliteit, begrijpen de markt

Ik ervaar het werken met Comaen (Stefan) als positief. Ze weten wat we zoeken en wat vooral niet. Als ik een CV voorgesteld krijg snijdt het altijd wel hout.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg
10

Prettig bedrijf om mee samen te werken.

Ik ben destijds benaderd door comaen met de open vacature die ik uiteindelijk ook heb ingevuld. Het benaderen en de gesprekken die hierop volgden waren fijn en niet opdringerig. Ook tijdens de gedetacheerde periode vond ik de communicatie heel sterk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht
122 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10