Interne vacatures

Bij Comaen werk je samen met de technische spelers die bepalend zijn voor de toekomst van Nederland. Je bent adviseur voor onze professionals en opdrachtgevers.

Een hecht en bevlogen team

Ons kantoor is gevestigd in Haarlem aan het Spaarne op 10 minuten fietsen van Station Haarlem Centraal. Hier zit een team van 18 mensen die dagelijks keihard werken aan zowel eigen als gezamenlijk succes.

Comaen is een jong en snelgroeiend bedrijf. We delen de bevlogenheid om de beste in het vak te zijn en te blijven. De basis van ons succes is dat we met plezier werken. Er wordt regelmatig een spelletje FIFA of tafelvoetbal gespeeld en een borrel met elkaar gedronken. En na een succesvol jaar gaan we met z’n allen volledig betaald skiën in Oostenrijk.

Kom jij ons team versterken?

Snelgroeiend bedrijf

Comaen is een jonge, innovatieve en snelgroeiende organisatie. Wij lopen graag voorop in plaats van achteraan en vragen onze medewerkers om proactief mee te denken over nieuwe recruitment mogelijkheden, technologieën en trends.

Onze kernwaarden zijn: resultaatgericht, betrokken en deskundig.

In 2019, 2020 en 2021 ontvingen wij een FD Gazellen Award: Comaen behoort tot de top 40 snelst groeiende bedrijven van Nederland!

ELHBO Leerbedrijf

Comaen is door Stichting ELBHO erkend als stagebedrijf voor opleidingen (Associate Degree, Bachelor en Master) in het HBO/WO. Dat betekent dat de kwaliteit van jouw (afstudeer) stage in het hoger onderwijs bij Comaen geborgd is door een onafhankelijk orgaan.

Enthousiast? Laat jouw gegevens achter of neem contact op met Jasper Bakker, Corporate Recruiter.

Staat jouw droombaan er niet tussen? Neem contact met ons op!

Zoeken

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Job Quick Search