Forgotten Password

Sollicitatie proces Comaen
Solliciteren

Heb jij een vacature gevonden die bij je past? Laat het ons weten! We leggen je graag uit wat er met je sollicitatie gebeurd en wat de sollicitatieprocedure inhoudt.

Stap 1: Solliciteer

Via onze website kun je solliciteren op vacatures. Jouw naam, achternaam en emailadres zijn de enige verplichte invulvelden. Je kunt ervoor kiezen om ook je telefoonnummer, LinkedIn profiel, eventuele opmerkingen en CV achter te laten. Belangrijkste is dat wij contact met je op kunnen nemen om jouw interesse te bespreken.

Stap 2: Reactie binnen 48 uur

Na ontvangst van jouw gegevens neemt de consultant, die verantwoordelijk is voor de vacature en kennis heeft van de markt en opdrachtgever, op werkdagen binnen 48 uur contact met je op. Dit gebeurd telefonisch of via de mail, afhankelijk van welke gegevens wij van jou hebben.

Stap 3: Persoonlijke kennismaking

Als wij jou telefonisch gesproken hebben voor een korte kennismaking, wordt er een persoonlijke intake ingepland. De persoonlijke intake vindt plaats op een voor jou handige plaats en tijd. Dit doen wij om je te leren kennen zodat wij de baan vinden die écht bij jou past. Wij bespreken niet alleen jouw kennis en kunde maar ook je wensen, behoeften en interesses.

Stap 4: Eerste gesprek

Aan de hand van de persoonlijke intake weten wij waar jij naar op zoek bent. Wij zullen je maximaal twee of drie vacatures voorleggen waarvan wij denken dat zowel de functie als het bedrijf bij je past. Na jouw goedkeuring, zorgen we ervoor dat er een kennismakingsgesprek(ken) wordt ingepland.

Stap 5: Contractvoorstel  

Wij zullen je voorbereiden en begeleiden bij de gesprekken. Daarnaast zorgen we ervoor dat je een goede arbeidsvoorwaarden krijgt.

Stap 6: In dienst

Wanneer zowel de opdrachtgever als jij tevreden zijn met de voorwaarden, verwelkomen wij jou graag bij Team Comaen. Wij zullen het contract met je tekenen op een afgesproken plaats en tijd. Daarna houden we contact en organiseren we meerdere keren per jaar leuke events voor onze professionals.

Gedurende het proces houden wij persoonlijk contact met je. Wij zijn van maandag tot vrijdag bereikbaar van 08:00 – 22:00uur. Je kunt ons altijd bereiken op 023 – 844 32 19, via info@comaen.nl of chat.