Forgotten Password

Comaen Engineer aan het werk

Bij Comaen werken wij met een diverse groep aan technische professionals. Vandaag spreken we met één van deze professionals, 31-jarige Arjan, die werkzaam is als Software Engineer. Arjan werkt nu een aantal maanden samen met Comaen. Benieuwd hoe hij die samenwerking ervaart? Lees dan vooral verder!

Achtergrond

Arjan zijn vader was ook Software Engineer, dus de stap richting techniek was voor hem makkelijk gemaakt. Na zijn mts koos hij voor de hbo-opleiding Elektrotechniek aan de Haagsche Hogeschool. Hij kreeg hier veel theoretische kennis maar miste soms de praktische kant. Daarom nam hij tijdens zijn studie een bijbaan als Software Engineer waar hij werkte met o.a. HVAC-installaties.

Na zijn studie werkte hij bij verschillende bedrijven, iets wat hij iedereen aanraadt. “Blijf niet bij één bedrijf hangen maar kijk goed rond om te zien wat goed bij jou past.’’ Een bureau zoals Comaen kan hierbij helpen. “Via een detacheringsbureau heb je veel keuze, zij kunnen jou helpen om de beste match te vinden met de beste arbeidsvoorwaarden. Het fijne aan Comaen is dat zij ook goed luisteren naar jouw wensen en ideeën”.

Ervaring bij Comaen

Arjan kwam via een kennis terecht bij Comaen. Zijn eerste indruk was gelijk goed “Ik had een goed eerste gesprek met Sjoerd en het feit dat ze voor een technisch detacheringsbureau redelijk groot zijn gaf mij gelijk een goed gevoel”. Na meerdere keren contact met Comaen kon Arjan als snel op gesprek bij een bedrijf. Helaas was er de eerste keer geen match. “Dat was natuurlijk jammer maar gelukkig was Comaen proactief en werd er meteen verder gezocht. Ook kreeg ik aanvullende tips over hoe ik mij het best kon presenteren bij sollicitaties’’.

Het leukste aan zijn werk vindt Arjan de variatie. “Niet alleen achter de computer zitten maar ook af en toe op locatie sleutelen of storingen oplossen”. Arjan is gespecialiseerd in het werk met kranen en lieren en hij ziet dat zijn vakgebied snel groeit. “Dit kan ook lastig zijn, het is moeilijker om ergens binnen te stappen. Ook wordt er van je verwacht dat je opleidingen blijven volgen en het is belangrijk dat je je zelf specialiseert’’.

Wil jij net als Arjan hulp bij het navigeren van het snelgroeiende technische werkveld? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.

023 844 32 19
📩 info@comaen.nl
💻 www.comaen.nl

Vond je deze blog interessant? Meld je aan en mis niets meer!