5 technische blogs die je echt gelezen moet hebben

Engineering

Het jaar is bijna ten einde. En ook dit jaar hebben we elke week een blog geschreven. Zo houden wij jou op de hoogte van technisch nieuws, ontwikkelingen op de markt en vragen die Engineers bezig houden. Heb je niet alle blogs gelezen van dit jaar? Wij hebben hier speciaal voor jou 5 technische blogs […]

Lees meer
Engineering

Het jaar is bijna ten einde. En ook dit jaar hebben we elke week een blog geschreven. Zo houden wij jou op de hoogte van technisch nieuws, ontwikkelingen op de markt en vragen die Engineers bezig houden. Heb je niet alle blogs gelezen van dit jaar? Wij hebben hier speciaal voor jou 5 technische blogs die je echt gelezen moet hebben.

#1 Zijn verticale windparken de toekomst van windenergie?

Een bedrijf uit Noorwegen heeft een uniek windpark ontworpen. Een stalen frame met ruim honderd windturbines. Maar waarom zou dit beter zijn dan de windparken die we nu kennen? Lees het hier in onze blog.

#2 Speelgoed van vroeger voorspelt je professionele ontwikkeling

Danielle Krekels heeft een methode ontwikkeld. Hiermee voorspelt zij jouw professionele ontwikkeling en verklaart ze jouw talenten. Of je vroeger met LEGO speelde, tekende of buiten aan het voetballen was, is voor deze methode belangrijk. Ben jij benieuwd hoe? Lees het in onze blog.

#3 Hugenholtz-bocht en Flying Dutch-asfalt maken GP Zandvoort technisch uniek

Circuit Zandvoort is een knap staaltje techniek. De afgelopen anderhalf jaar is het circuit compleet veranderd. Er is geen ander circuit in de wereld dat hetzelfde is. Ben jij benieuwd wat Circuit Zandvoort zo uniek maakt? Lees het in de blog.

#4 Waarom je gamen op je CV moet zetten

Heb jij Minecraft en Farmville al op je CV gezet? Gamen wordt namelijk steeds belangrijker in de toekomst voor solliciteren. Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar de juiste kandidaten met behulp van game data. Gamen kan namelijk verschillende vaardigheden aantonen. Benieuwd hoe dit werkt? Lees het in onze blog.

#5 4 actuele trends in de Industriële Automatisering

Binnen de IA zijn er continu innovaties. Deze veranderingen zorgen dat er ook in de toekomst economische groei en duurzaamheid is binnen de Industrie. Wij hebben hier vier actuele trends op een rij gezet voor jou.

Sluiten
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Job Quick Search

Share