Forgotten Password

Waarom een onderzoek naar werkgeluk onder technische professionals?

We hebben een onderzoek naar werkgeluk onder technische professionals gehouden in Nederland omdat we inzicht willen krijgen in de factoren die ervoor zorgen dat jij energie van je werk krijgt. Wat zorgt voor een positieve bijdrage aan jouw leven en geluksgevoel?

Wij kunnen zo weer het gesprek aan gaan met bedrijven en adviseren hoe zij aantrekkelijk zijn voor potentiële werknemers. En hen inspireren tot subliem werkgeverschap. Win-win voor alle partijen!

Wat hebben we gedaan met de resultaten?

In de periode 1 december tot en met 8 januari kon je meedoen aan het onderzoek naar werkgeluk onder technische professionals. Op 18 januari hebben we de resultaten van het onderzoek bekend gemaakt. Het onderzoek is verdeeld in twee stukken, waarvan er één gericht is op Engineers en de andere op opdrachtgevers.

 

Wie hebben er aan het onderzoek mee gedaan?

Technische professionals die in Nederland werkzaam zijn of op zoek zijn naar een (eerste) baan.

Wie zijn wij?

Comaen is recruitment specialist voor technische professionals. Wij helpen technische professionals een uitdaging te vinden die écht past. Want werkgeluk is iets waar wij oprecht in geloven. Het is iets wat ontstaat op een plek waar je vaker bent dan thuis. Een plek waar je met plezier heen wilt gaan. En met plezier naar je werk gaan, dat gaat verder dan een ‘ok baan’.

De trigger die werkgeluk veroorzaakt is voor ieder anders. Iets wat wij bij Comaen maar al te goed begrijpen. Erachter komen wat iemand drijft, kan maar op 1 manier: door de mens achter de professional te zien.

Comaen is specialist op het gebied van:

  • Industriële Automatisering;
  • Mechanical Engineering;
  • Process Engineering;
  • Electrical & instrumentation.

Staat dé vacature er niet bij?