Als ZZP’er aan de slag via Comaen?

Carrière

Bij Comaen helpen we mensen niet alleen aan een vaste baan, maar ook ZZP’ers aan hun volgende opdracht. Derek is een ZZP’er gespecialiseerd in Cyber Security. Hij helpt bedrijven een betere digitale weerbaarheid te hebben en onderhouden. Bij Comaen helpen wij hem bij het vinden van zijn opdrachten. Derek kent Comaen via een Bedrijvendag en […]

Lees meer
Carrière

Bij Comaen helpen we mensen niet alleen aan een vaste baan, maar ook ZZP’ers aan hun volgende opdracht. Derek is een ZZP’er gespecialiseerd in Cyber Security. Hij helpt bedrijven een betere digitale weerbaarheid te hebben en onderhouden. Bij Comaen helpen wij hem bij het vinden van zijn opdrachten.

Derek kent Comaen via een Bedrijvendag en wij hebben hem eerder geholpen bij het vinden van een vaste baan. Toen hij als ZZP’er begon, besloot hij om te informeren wat Comaen voor hem kon betekenen. Nu helpen wij Derek bij het vinden van de juiste nieuwe opdrachten.

ZZP

Als ZZP’er is het natuurlijk belangrijk dat je projecten vindt die jij echt leuk vindt om te doen. Of die aansluiten bij het portfolio dat je wilt opbouwen.

‘’Bij Comaen vinden ze het heel belangrijk om kwaliteit te leveren, ze luisteren echt naar wat voor soort project ik op zoek ben en zetten hun middelen in om zo snel mogelijk een leuk project voor mij te vinden. Zij vinden een goede match.’’

Comaen

Als we op zoek gaan naar een nieuw project voor onze ZZP’ers dan vinden we het belangrijk dat zij op hun plek komen die past. Net zoals we doen voor de deta-vast professionals die we bemiddelen. Naar aanleiding wat voor project iemand zoekt, gaan wij kijken naar de vraag op de markt. Wij hebben een groot netwerk van opdrachtgevers, die een divers aanbod hebben in tijdelijke functies.

‘’De kracht van Comaen is het  netwerk, zij weten precies wat er speelt bij opdrachtgevers en onderhouden het klantcontact’’ aldus Derek.

Ideale tussenpersoon

Door projectmatig te werken kun je een indrukwekkend CV opbouwen en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag zonder je bezig te houden met het contact. Je kunt je volledig op de inhoud richten. Veel ZPP’ers zoeken niet uitsluitend een partij voor de facturatie. Zij zijn echt op zoek naar een soort van impresario, waarbij het zoeken naar de juiste opdracht wordt overgenomen.

‘’Ik zou Comaen aan iedereen aanraden, zij zijn de ideale tussenpersoon’’ zegt Derek.

Ben jij ook op zoek naar je volgende opdracht binnen Industrial Automation of Civiele Techniek? En wil je weten we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met Sjoerd Fontein of bekijk alle ZZP vacatures hier.

 +316 537 335 00
📩 sjoerd.fontein@comaen.nl
💻 www.comaen.nl

Wil jij op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op onze maandelijkse update. Zo mis je nooit meer het laatste nieuws of interessante vacatures.

Sluiten
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Job Quick Search

Share