Forgotten Password

Hoe gelukkig ben jij in jouw baan?

Uit onderzoek van Leesman blijkt dat medewerkers veel waarde hechten aan goede koffie en een prettig werkklimaat op kantoor. Werk gedaan krijgen is de belangrijkste drijfveer voor medewerkers. Ruim 92 procent van de ondervraagde medewerkers gaf aan dat geconcentreerd kunnen werken hiervoor essentieel is. Daarnaast is het kunnen leren van collega’s belangrijk. Ontspanning en pauzeren is de derde voorwaarde om in opeenvolgende taken maximaal productief te kunnen zijn.

Onderzoekers zijn hierachter gekomen door kruisverbanden te leggen in data, waaruit opmerkelijke inzichten komen. Vanuit onderstaand model komt met name naar voren dat geconcentreerd kunnen werken de grootste impact heeft op dingen gedaan krijgen. Maar ook op de mate waarin we trots zijn op wat we doen.

Door de uitkomsten van het onderzoek naar werkbeleving langs drie assen te leggen, blijkt dat lekkere koffie veel doet, maar dat productiviteit, voldoening en trots afhankelijk zijn van andere factoren. Het belang van ontspanning en pauzeren valt daarbij op. Onder werkdruk en de waan van de dag is ontspannen en pauzeren net zo belangrijk als een geschikte werkplek, afhankelijk van de activiteit van dat moment.

Bron: https://www.leesmanindex.com/wp-content/uploads/2018/09/Leesman-EwX-Book.pdf

Bij Comaen zetten wij onze kandidaten in hun kracht door goede voorwaarden bij onze opdrachtgevers te regelen en kandidaten hier uitvoerig over te informeren zodat ze weten waar ze aan toe zijn. Uit ervaring weten we dat zo veel kandidaten bij een overstap een stuk meer plezier halen uit hun werk en daardoor ook gelukkiger zijn in wat ze doen.

Kopje koffie?

Bij Comaen schenken wij goede koffie van Gio. Onze consultants spelen regelmatig FIFA of tafelvoetbal en op vrijdag nemen we de week door tijdens de borrel. Je bent van harte welkom!

We zijn benieuwd wat jou drijft en wat je zoekt in een eventueel nieuwe baan. Hierover wisselen we graag van gedachten. Bij ons op kantoor of op een externe locatie bij jou in de omgeving.

Een goede kop koffie nooit kwaad:) Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons!

Neem contact met ons op via:

023 844 32 19
📩 info@comaen.nl
💻 www.comaen.nl

Vond je deze blog interessant? Meld je aan en mis niets meer!