Forgotten Password

Maru systems input output
Arbeidsmarkt

Duurzame energie

Duurzame energie is al jaren een bron van aandacht in de wereld. Steeds meer bedrijven en instanties gaan hier in mee. Duurzame energie oftewel groene energie zorgt ervoor dat wij onbeperkt kunnen beschikken over energie en dat door dit gebruik toekomstige generaties niet benadeeld worden. Er zijn diverse vormen van duurzame energie en de ontwikkelingen zijn nog steeds in volle gang om dit nog beter te kunnen doen.

Comaen is als bedrijf ook actief met verduurzamen. Ondanks dat wij maar een heel klein onderdeel zijn van het totaal hebben wij een pet free kantoor en werken wij met een aantal duurzame partijen.

Vorige week heeft mijn collega Tim Langelaan het in een blog gehad over betekenisvol werken. De huidige generatie wil graag een bijdrage leveren aan het doel van de werkgever. Dit kan gaan om een product, een bepaalde meerwaarde vormen voor het bedrijf of iets willen bijdragen aan de huidige maatschappij.

De Groene Aggregaat

Maru systems - groene aggregaat

Maru Systems met de Groene Aggregaat is een mooi voorbeeld van een bedrijf dat duurzame energie ontwikkeld. Ze hebben hybride aggregaten en stroomvoorzieningen (de Groene Aggregaat) die zorgen voor 95% brandstofbesparing en vermindering van de CO2 uitstoot. De stroom wordt primair uit een batterijpakket geleverd. Als er meer stroom noodzakelijk is dan zal de aggregaat automatisch gestart worden. De operationele kosten gaan met 90% omlaag, wat dit een perfecte oplossingen maakt voor steden en afgelegen gebieden. De eigenaar heeft dit bedrijf in 2007 opgericht, omdat hij een gat zag in de wereld van energieopslag en renewable energy. Ondertussen is het bedrijf gegroeid naar een volwaardige partner binnen de duurzame wereld zowel in Nederland als in het buitenland.

Comaen

Wij zijn altijd op zoek naar technisch talent dat een bijdrage wil leveren aan de huidige maatschappij. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij jouw ambities, behoeften en interesses om hiermee een juiste match te maken naar een van onze opdrachtgevers.

Ben je op zoek naar een baan, stage of afstudeerplek binnen de duurzame energie, laat het Stefan Schriek weten.

📱 +316 15 52 24 30
📩 stefan.schriek@comaen.nl

Maru Systems