Forgotten Password

Over Comaen

De kracht van Comaen is verbinding

Comaen is een technisch detacheringsbureau dat alweer 6 jaar actief is op de markt en inmiddels een vast gezicht is binnen de technische wereld. Ik ben al meer dan twee jaar werkzaam binnen deze mooie organisatie waar ik mijn eigen klanten uitzoek en bedien.

Als Account Manager help ik bedrijven graag bij de zoektocht naar de juiste technische professionals. Ik doe zaken met een aantal vaste partners waar ik een relatie mee heb opgebouwd en van elkaar weten we wat we aan elkaar hebben. Hierbij is verbinding een belangrijk onderdeel.

Ik weet wat er bij klanten gaande is en andersom breng ik bedrijven op de hoogte van wat er op de markt speelt. Hiervoor gebruik ik data en contacten bij andere bedrijven om trends op de markt te herkennen. Ik adviseer daarmee onze opdrachtgevers bij vraagstukken die zij hebben. Ik creëer korte lijnen zodat we snel kunnen schakelen op het moment dat we goede kandidaten vinden.

Ik heb een breed portfolio aan klanten zodat ik voor verschillende techneuten interessante opties heb. Zo werk ik samen met system integrators, installatiebedrijven en machinebouwers. Binnen al deze bedrijven spar ik zowel met het management als de mensen op de vloer om een zo goed mogelijk beeld van de organisatie te krijgen en op alle vlakken van meerwaarde te kunnen zijn.

Een bedrijf waar wij de afgelopen jaren een duurzame relatie mee opgebouwd hebben is MOBA. Het verhaal over onze samenwerking kan je terug vinden in de video op deze pagina of via ons YouTube kanaal.

Wil je meer weten over de samenwerking met Comaen? Neem dan contact met mij op via de mail, telefoon of eventueel LinkedIn!

👉 Stefan Schriek
☎️ +316 155 224 30
📩 stefan.schriek@comaen.nl
💻 www.comaen.nl

Vond je deze blog interessant? Meld je aan en mis niets meer!