Forgotten Password

5 Technische beurzen die je niet mag missen

Door Corona konden veel technische beurzen afgelopen maanden niet doorgaan. Nu de maatregelen langzaam aan versoepeld worden, hebben een aantal van deze beurzen nieuwe data aangekondigd. Wij zetten 5 interessante beurzen op een rij die weer op de planning staan.

ZIE 2020 –  15 september & 15 oktober & 16 november 2020

High Tech platform West-NL organiseert dit jaar ZIE in Dordrecht op 3 verschillende data. De focus ligt dit jaar op mensgerichte technologie; het eenvoudiger maken van complexe taken zodat mensen efficiënter en sneller kunnen werken. Elke dag staat er een ander thema centraal. 15 september de toekomst, 15 oktober de invloed op de mens en 16 november robotica. Elke dag is er een thema gerelateerde gastspreker, een themasessie en een bedrijvenmarkt. Aanmelden kan hier.

Building Holland Digital – 27, 28 & 29 oktober 2020

Op Building Holland kom je meer te weten over de toekomst van de bouw-, vastgoed- en installatiesector. Onderwerpen zoals circulair bouwen, de energietransitie en het verhogen van de leefbaarheid en ‘slimheid’ van gebouwen komen aan bod. Verspreid over 3 dagen spreken 150 specialisten over trends en ontwikkelingen in de sector. Op de innovation boulevard kun je kennis maken met innovaties van de koplopers binnen de markt. Aanmelden kan hier.

Analytica – 19 tot 22 oktober 2020 

Analytica is een internationale beurs voor laboratoriumtechnologie, analyse en biotechnologie. De beurs vindt plaats in München en is grotendeels in het Engels en deels in het Duits. De beurs bestaat uit speciale shows over bijvoorbeeld digitale transformatie van laboratoria, panels met internationale experts en live laboratoria demonstraties. Ook worden er verschillende seminars gehouden en presenteren marktleiders hun nieuwste innovaties op gebieden zoals quality control. Aanmelden kan hier.

Main Industry – 24 & 25 maart 2021 

Op woensdag 24 en donderdag 25 maart 2021 vindt de derde editie van MAIN Industry 2020 in Martiniplaza Groningen plaats. Op deze vakbeurs voor Smart Industry en Maintenance worden de nieuwste trends over Industrie 4.0, technologie en innovatie, engineering en installatie, materialen, onderdelen en gereedschappen, assetmanagement, software en energiebeheer gepresenteerd. Hier kunnen professionals uit de maakindustrie informatie uitwisselen over de laatste innovaties en ontwikkelingen. De beurs begint met een openingscongres, die wordt geopend door Smart Industry Hub Noord-Nederland. Daarna volgen keynotes van de diverse ondersteunende partijen. Aanmelden kan hier.

Vision, robotics & motion – 2 & 3 juni 2021 

Deze vakbeurs draait om veilig en efficiënt produceren door middel van automatisering, robotica, machine vision en motion control. De beurs bestaat uit verschillende lezingen, demopleinen en ruim 100 exposanten. Internationale sprekers en exposanten delen de laatste ontwikkelingen rondom machineveiligheid, cobots, 3D-vision, motion control, multi-spectrale camera’s, visualisatie en virtualisatie, automatisering, energiebesparing, predictive maintenance, big data en industrial internet of things. Aanmelden kan hier.

Wil jij op de hoogte blijven van aankomende online en offline evenementen? Vul dan hier je gegevens in en ontvang drie wekelijks onze update met daarin ook het laatste technische nieuws en interessante vacatures.