Software Engineer

Ben jij Software Engineer? En houd jij je bezig met het ontwerpen en implementeren van programma’s en applicaties? Kun je programmeren in bijvoorbeeld SiemensS7? Of wil je dit graag leren? Ontdek hier jouw mogelijkheden.

Ruim 155 Engineers beoordelen ons met een 9,1.

Comaen. Find your spark.

Met plezier naar je werk dat gaat verder dan een OK baan. Een functie waar je in kunt groeien en blijven leren en waar je nieuwe dingen kunt doen. Maar ook een baan met een goed salaris en gezonde werk-privé balans. Comaen zorgt voor de ultieme match.

– Een groot netwerk van regionale en (inter) nationale bedrijven;
– Wij zoeken een baan en bedrijf passend bij jouw drijfveren;
– Wij helpen je bij de onderhandeling over salaris en voorwaarden.

Meer weten? Maak vrijblijvend kennis met ons

Software Engineer vacatures

Bij Comaen kun je kiezen uit verschillende Software Engineer vacatures.  We hebben verschillende opdrachtgevers die zich bezig houden met het ontwerpen en implementeren van software oplossingen. Van start-ups tot scale ups en van regionale bedrijven tot grote multinationals. Van end-users tot system integrators en nog veel meer. We vinden de baan die bij jou past. We matchen jouw ambities en talenten met de bedrijfscultuur.

We hebben vacatures voor Junior Software Engineers, Software Engineers met 3-6 jaar werkervaring, Senior Software Engineers, Lead Software Engineers, Projectleiders en Teamleiders Software Engineering.

Onze opdrachtgevers

Bekijk alle Software Engineer vacatures

Sluiten
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Job Quick Search