Forgotten Password

Jonge engineer die aan het werk is op de werkplaats.

Er zijn steeds meer recruitmentbureaus, maar waarom zou je met hulp van een bureau op zoek gaan naar een baan en niet zelf? Omdat het je voordeel oplevert! Het kost je niks maar zorgt wel voor een groot netwerk en het levert je vaak ook betere arbeidsvoorwaarden op.

De voordelen op een rij:

Kennis van de markt
Comaen heeft kennis van de markt omdat wij hier al jaren actief in zijn.

– Groot netwerk en meer vacatures
Wij beschikken over een netwerk van, voor jou misschien wel onbekende, bedrijven. Omdat wij al jarenlange ervaring hebben en de markt kennen, hebben we een groot netwerk opgebouwd. Door dit netwerk kom jij makkelijk in contact met veel verschillende vacatures. Grote kans dat jij deze vacatures niet eens zou zijn tegengekomen.

– Persoonlijke kennis en tips
Wij kennen onze opdrachtgevers zo goed, dat wij echt weten wat bij jou als persoon past. Wij kunnen jou alles vertellen over de bedrijfscultuur, de samenstelling van de afdelingen en sfeer. Ook als je gaat solliciteren, kunnen we tips geven waardoor jij meer kans maakt op de baan.

– Betere arbeidsvoorwaarden
Als Comaen de onderhandelingen doet, zijn de arbeidsvoorwaarden vaak beter dan in het geval dat je zelf onderhandelt.

– En dat alles, voor €0,00
Jij kan rustig blijven werken terwijl wij voor jou zoeken. Het is vrijblijvend en we doen onze uiterste best voor jou.

Kortom: Waarom zou je niet voor ons kiezen?

Bij Comaen hebben onze consultants kennis van het vakgebied waarvoor zijn verantwoordelijk zijn. We zijn  dan ook de recruitment specialist voor technische professionals! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een oriënterend gesprek: info@comaen.nl of 023 – 844 3129.