Forgotten Password

Endurance Race
Arbeidsmarkt

Wat is een Endurance Race?

Een Endurance Race is een langeafstandsrace die wordt gereden in één, anderhalf, twee of drie uur. Bij deze race staat teambuilding centraal, het draait namelijk om: samenwerking, planning en communicatie. Alleen de snelste rondetijd is niet voldoende. Samen met jouw team van minimaal 2 en maximaal 6 personen probeer je het beste team te zijn. Iedere endurance race begint met een instructie en uitleg over de kart, de bochten- en rijtechniek. Elk team rijdt vervolgens een training om aan de kart en de baan te wennen.

Durf jij het aan?

Op 6 november dagen wij onze professionals uit voor een Endurance Race bij Bleekemolens Race Planet in Delft. Hier zullen wij strijden om de titel en afsluiten met een hapje en een drankje.

Comaen Events

Twee keer per jaar organiseren wij een team uitje ergens in Nederland. Met als doel elkaar te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en natuurlijk om een leuke middag met elkaar hebben. Bekijk hier de afgelopen events: Escape Room, Ijskarten en VR-gamen.

Comaen helpt technische professionals met het zoeken naar een nieuwe baan binnen de:
– Industriële Automatisering
– Mechanical Engineering
– Process Engineering
– Electrical & Instrumentation

Ook studenten die op zoek zijn naar een stage, afstudeerplek of 1e baan helpen wij de arbeidsmarkt te verkennen op zoek naar een plek die echt bij jou past. Zowel qua competenties als bij jou als persoon.

Ben je techneut en wil je onderdeel uitmaken van het team van Comaen Professionals? Bekijk dan onze vacatures of neem vrijblijvend contact met ons op via info@comaen.nl of op telefoonnummer 023- 8443219.