Forgotten Password

Het nieuwe werken

4x online webinars om in juli te bekijken

Ook in juli zijn er weer verschillende technische webinars om te volgen. Veel organisaties houden hun evenementen nog online, waardoor je makkelijk vanuit huis kan deelnemen. Webinars zijn zo een makkelijke manier om nieuwe kennis op te doen over verschillende onderwerpen. Maar welke webinars zijn dan interessant om te volgen? Wij zetten er 4 voor je op een rijtje.

Zet je bedrijf in pole position met Artificial Intelligence

Wanneer: 2 juli 2020 van 15:00 tot 2020 16:30.

Artificial Intelligence (AI) biedt enorm veel kansen, maar hoe benut je die als bedrijf in de technologische industrie? Waar moet je beginnen? In deze webinar leer je over de  verschillende toepassingsgebieden van AI. Met praktijkcases leer je hoe je businessvraagstukken met AI kan oplossen. Klik hier om je aan te melden.

Meest voorkomende fouten in een Industrieel Ethernet Netwerk in het veld

Wanneer: 2 juli van 09:30 tot 10:00.

De Support Coördinator van Procentec vloog de laatste zes maanden de gehele wereld over voor het troubleshooten van netwerken van een grote klant. In alle jaren bij Procentec zijn hij en zijn team tal van fouten tegengekomen in het veld. In deze webinar vertelt hij over de meest voorkomende fouten in Industriële Ethernet netwerken en hoe je deze het best kan onderhouden. Nieuwsgierig naar deze webinar? Meld je hier aan.

Uitkomsten studie naar CO2-reducerende innovaties voor procesefficiency

Wanneer: 7 juli van 14:00 tot 16:00.

Uit onafhankelijk, deskundige onderzoek is gebleken hoeveel economisch rendabel besparingspotentieel voor de Nederlandse energie-intensieve industrie beschikbaar is via de weg van innovatieve procesefficiency-technieken. 5 technologiegroepen zijn onderzocht en de impact van iedere technologie is onderzocht voor 8 industriesegmenten: de chemie (onderverdeeld in industriële gassen, N-meststoffen, stoomkrakers en overig), raffinage, staal, papier & karton en de voedingsmiddelensector. Op basis hiervan is een ‘hot spot’-matrix gemaakt,  waaruit blijkt welke technologie voor welk industriesegment de meeste kansen biedt. Je kan je hier aanmelden voor deze webinar.

Hannover Messe Digital Days

Wanneer: 14 juli van 09:30 tot 15 juli 17:00.

Dit tweedaagse digitale evenement focust zich op thema’s zoals digitalisering, individualisering, klimaatbescherming en demografische verandering. Met verschillende interessante keynotes vanuit het bedrijfsleven, de wetenschap en de politiek maar ook paneldiscussies, livechats en netwerkmogelijkheden. Tijdens dit evenement krijg je een overzicht van de huidige ontwikkelingen op gebied van industrie, energie en logistiek. Zo kan je je vast oriënteren voor de tijd na de crisis. Meld je hier aan voor deze webinar.

Wil je op de hoogte blijven van aankomende technische webinars? En het laatste nieuws binnen de technische branche ontvangen? Meld je dan nu aan: