Forgotten Password

Technische webinars in Juni

Ook in juni worden er weer verschillende interessante webinars georganiseerd. Aangezien grote evenementen tot tenminste 1 september niet door kunnen gaan, kiezen veel organisatoren er nog steeds voor om hun kennis online te delen. Misschien is dit ook wel de manier waarop dit in de toekomst voortaan gedaan zal worden. Benieuwd welke webinars de moeite waard zijn? Wij zetten er 4 voor je op een rijtje.

Dutch Technology Week online

Wanneer: 8 juni 2020 van 09:30 tot 13 juni 2020 17:00.

De 9e editie van Dutch Technology week vindt dit jaar online plaats. Verspreid over een week worden er verschillende successen en ontwikkelingen gedeeld van de Nederlandse hightech industrie. Ook is er een online technologie quiz en zijn er verschillende andere online activiteiten waaraan je kan deelnemen. Klik hier om de gehele planning te bekijken.

Flexibele overlevingsstrategieën voor de industrie

Wanneer: 9 juni van 09:00 tot 10:30.

Door de crisis is er steeds meer behoefte aan creativiteit en flexibiliteit binnen bedrijven. In deze webinar wordt er middels een online talkshow met verschillende gasten gesproken over verschillende overlevingsstrategieën. Schrijf je hier in voor deze webinar.

IT Security? Check! But What About Your OT Security?

Wanneer: 11 juni van 08:00 tot 09:00.

Veel bedrijven hebben hun IT security goed op orde. Maar hoe zit het met de OT security? In deze webinar worden er door een specialist in cyber security tips gegeven om je OT security up to date te brengen en te zorgen voor een goede beveiliging tegen cyber aanvallen. Meld je hier aan voor deze webinar.

Artificial Intelligence and the Future of Humanity

Wanneer: 16 juni van 18:30 tot 19:30.

Artificial intelligence zorgt voor veel kansen. Maar er zijn ook keerzijden. Hoe zorgen we ervoor dat we de controle houden over steeds slimmere machines? Professor Stuart Russell heeft meer dan 40 jaar onderzoek gedaan naar AI en presenteert in deze webinar de risico’s en mogelijke oplossingen die AI met zich meebrengt. Klik hier om je aan te melden.

Wil je op de hoogte blijven van aankomende technische webinars? En het laatste nieuws binnen de technische branche ontvangen? Meld je dan nu aan: