Forgotten Password

Online technische events

Een technische beurs op locatie bezoeken lijkt met de huidige maatregelen nog ver weg. Gelukkig zijn er veel online evenementen waar jij kennis kunt opdoen en delen met andere technische professionals. Wij zetten 4 interessante technische evenementen op een rijtje, die je vanuit je woonkamer kan bijwonen.

Energy storage event – 16 & 17 februari 2021

De wereldwijde energietransitie wakkert de vraag naar een actuele aanpak van energieopslag aan. In veel landen is het beleid van verduurzaming van de economie verscherpt en zijn wind- en zonne-energie in opkomst. Hierdoor ontstaan er nieuwe business cases voor energieopslag. Dit online event bestaat uit een breed programma dat je wegwijs maakt in de laatste ontwikkelingen binnen de energieopslag. De voordelen van energieopslag in toepassingsgebieden zoals elektrische voertuigen en transport in het algemeen, gebouwen, datacenters, het energienetwerk en de infrastructuur worden concreet en deskundig uitgelicht. Aanmelden kan hier.

Event integrale aanpak voor thuiswerken – 15 maart 2021

Thuiswerken roept voor leidinggevenden en managers verschillende vraagstukken op. Hoe faciliteer je thuiswerken het beste? En hoe zorg je ervoor dat je medewerkers betrokken en gelukkig blijven in tijden van corona? In deze workshop worden alle aspecten van het thuiswerken behandeld. Zo krijg je tips om de samenwerking tussen collega’s te stimuleren, advies over het aanpassen van de arbeidsvoorwaarden zoals reiskosten en tenslotte wordt ook leiddinggeven op afstand behandeld.

Industrial cyber security – 1 april 2021

Het Industrial Cyber Security congres bespreekt de actuele stand van zaken rondom de beveiliging van Industriële Automatisering en controle systemen. In dit congres kan je inzicht verkrijgen in wat het specifieke level van security van de complexe productieomgeving moet zijn. Daarnaast worden er in dit congres ook concrete oplossingen en praktische handvatten gegeven om de waarborging van de operationele continuïteit te garanderen. Dit congres is speciaal voor managers en senior specialisten die interesse hebben in de laatste ontwikkelingen rondom het beveiligen van hun Industriële Automatisering. En het belangrijk vinden om de operationele continuïteit van hun organisatie willen waarborgen. Aanmelden kan hier.

Wi-Fi 6 de nieuwe standaard –  2 april 2021

In deze webinar worden de belangrijkste nieuwe technieken besproken die Wifi 6 onderscheiden van de vorige generaties. Wifi 6 zal verschillende problemen oplossen. Problemen zoals: hogere computerdichtheid, technologieën die elkaar verstoren, verschillende soorten computers, meer bandbreedte en lagere vertraging. Dit door middel van de 802.11ax standaard. Daarnaast zal deze innovatie nieuwe kansen bieden voor automatiseringsoplossingen. Technieken die onder andere besproken zullen worden zijn: Orthogonal Frequency Division Multiple Access (OFDMA), Multiple Multiple In/Multiple Out (Multiple MIMO)en BSS Coloring. Je kunt je hier aanmelden.

Wil jij op de hoogte blijven van aankomende online en offline evenementen? Vul dan hier je gegevens in en ontvang drie wekelijks onze update met daarin ook het laatste technische nieuws en interessante vacatures.

Staat dé vacature er niet bij?